Anlık Bildirim
Şu anda 3 kişi burada

Instagram'ın gizli mesaj kutusunu açın

Fotoğraf paylaşım platformu Instagram gizli bir mesaj kutusuna sahip ancak bu bölüme bazen önemli sayılabilecek mesajlar da düşebiliyor. Basit birkaç adımla bu mesaj kutusunu kontrol edebilirsiniz.

Instagram üzerinde gizli bir mesaj kutusunun olduğunu biliyor muydunuz? Bu bölümde sizinle bağlantısı olmayan kişilerden gelen bazı önemsiz mesajlar depolanıyor. Öte yandan her nasılsa spam kategorisine girmeyen bazı önemli mesajlar da bir şekilde buraya düşmüş olabilir. Birkaç basit adımı izleyerek bu gizli kutuya ulaşabilirsiniz.

Uygulamanın sağ üst köşesinde kutu gibi görünen bir ikon yer alıyor. Bunun üzerine dokunun. Bu bölüm "Instagram Direct" olarak adlandırılıyor. Eğer bir gizli mesajınız varsa bu alanda mesaj isteklerini gösteren mavi bir bildirim göreceksiniz. Bu aslında gizli mesaj kutusundaki mesajların sayısını gösteriyor. Bildirimin üzerine dokunduğunuzda gizli mesaj kutusuna yönlendirileceksiniz. Hepsi bu kadar.

Ayrıca Instagram'ın işletmeler için sunduğu yeni servisiyle ilgili haberlerimiz var. Artık işletme profiline sahip şirketler, gönderilerinin kimler tarafından izlendiği hakkında demografik bilgi edinebilecekler. Böylece şirketler gönderilerini takipçilerinin çoğunluğu çevrimiçiyken ve görüntülemek için daha uygun oldukları anla eşleşecek şekilde yayınlanmak üzere zamanlayabilecekler. Bu ay içinde genel kullanıma sunulması beklenen yeni özellik "Insights" olarak adlandırılıyor.

Instagram'n gizli mesaj kutusunu açın
 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
3 Kişi Okuyor (0 Üye, 3 Misafir) 3 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
624690 kez okundu.
23 kişi, toplam 25 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
uygulama haber, İnternet ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim