Anlık Bildirim

Kompakt Google Asistan arayüzü daha çok kullanıcıya sunuldu

Google'ın herhangi bir yöntemle tetikleme sonrasında ekranın alt tarafında çıkan Asistan arayüzü, beta sürümde bir hayli küçüldü. Bu alanın küçülmesi kullanıcıların ekran alanını artırıyor.

Kompakt Google Asistan arayüzü daha çok kullanıcıya sunuldu Tam Boyutta Gör

Google’ın son birkaç aydır test ettiği kompakt Asistan arayüzü, hâlâ beta sürümünde olsa da daha fazla kullanıcıya sunuldu. Arayüz, yeni Pixel modellerindekiyle aynı değil fakat çoğu cihazda yer alan şimdiki sürümün daha küçük bir hâli.

Ekran görüntülerinde de görüneceği üzere Google Asistan kısayollarından bir tanesi kullanılarak ulaşılabilen arayüz, eskiye kıyasla çok daha küçük. Boyutun küçülmesine rağmen gerekli tüm kısayollar hâlâ olması gereken yerde ve kolayca ulaşılabilir durumda.

Kullanıcılara ihtiyaç duydukları bilgiyi ya da kısayolu ekranın içeriğini eskisi kadar etkilemeden sağlayan güncelleme şüphesiz deneyimi olumlu etkiliyor. Google uygulamasının beta versiyonuna kaydolmuş kullanıcıların deneyimlediği özellik, yakın zamanda stabil sürüme geçecektir ve bununla herkesin kullanımına sunulacaktır.

Google Google Google Google Google LLC Araçlar Ücretsiz

Google Asistan Google Asistan Google Asistan Google Asistan Google LLC Verimlilik Ücretsiz

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim