Anlık Bildirim

Telegram, sonunda görüntülü arama desteğini başlattı

WhatsApp'ın en yakın rakibi Telegram, tüm masaüstü ve mobil uygulamalarında görüntülü arama özelliğini başlattığını duyurdu. Ayrıca Telegram yedinci yılını kutluyor.

Telegram, sonunda görüntülü arama desteğini başlattı Tam Boyutta Gör

400 milyondan fazla kullanıcısı bulunan Telegram, masaüstü ve mobil uygulamalarında alfa sürümü görüntülü arama özelliğini başlattığını duyurdu. Şu anda Telegram beta sürümünde mevcut olan özellik, resmi olarak uygulamanın 7.0 sürümüyle gelecek.

Telegram'da görüntülü aramalar şimdilik pek fazla özellik içermiyor ancak geliştiriciler, grup görüşmeleri desteği de dahil olmak üzere zaman içinde özellik setini genişletmeyi planlıyorlar. Kullanıcı, bire bir arama yapabilir, ön ve arka kameralar arasında geçiş yapabilir. Ayrıca görüntülü aramadaki resim içinde resim desteği, siz telefonda başka şeyler yaparken arayanların görünür kalmasını sağlar.

Uygulama, görüntülü arama sırasında her iki kullanıcı için ekranda dört emoji gösteriyor. Her ikisi kullanıcıda da aynı dört emojiye varsa, bu durum görüşmenin üçtan uca şifrelendiği anlamına geliyor.

Telegram, sonunda görüntülü arama desteğini başlattı

Telegram ayrıca sık kullanılan emojiler için yeni bir animasyonlu seçenek ekledi. Yukarıda bulunan emojilerden birini seçip karşı tarafa yollarsanız çok daha büyük ve animasyonlu bir emoji göndermiş olacaksınız.

Telegram Telegram Telegram Telegram Telegram FZ-LLC Haberleşme Ücretsiz

Telegram Messenger Telegram Messenger Telegram Messenger Telegram Messenger Social Networking Ücretsiz 146 MB

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim