Anlık Bildirim

Twitter, aboneliğe dayalı bir sistem üzerinde çalışıyor olabilir

Twitter, Gryphon adı verilen bir ekip için açtığı iş ilanı ile abonelik hizmetine dayalı bir sistem üzerinde çalışıldığını ortaya koydu.

Twitter, aboneliğe dayalı bir sistem üzerinde çalışıyor olabilir Tam Boyutta Gör

Twitter'ın geçtiğimiz günlerde oluşturduğu bir iş ilanı birçok yorumu da beraberinde getirdi. Şirketin iş ilanında yer alan detaylar, abonelik hizmetine bağlı bir sistem için yazılımcı aradıklarını ve Gryphon ekibi adıyla çalışacak bu ekibin şirketin diğer birimleriyle ortak çalışmalar gerçekleştireceğini içeriyordu. 

İş ilanı değiştirildi

Üst düzey bir yazılım mühendisi arayışında olan Twitter, açtığı iş ilanında "Gelecekte diğer ekipler tarafından tekrar kullanılabilecek bir abonelik platformu oluşturuyoruz. Bu Twitter için bir ilk!" ifadelerine yer verdi. İlan oluşturulduktan kısa bir sonra ise bu ifadeler kaldırıldı. Düzenlenmeden önce yer alan Gryphon ifadesi de kaldırılanlar arasında yer aldı. 

Bilgilerden yola çıkarak, Facebook'un Hayran Abonelikleri sistemine benzer bir sistemin uygulanmaya çalışılacağı düşüncesi yayıldı. Twitter'ın yeni sistemin üzerine kararlı bir şekilde gidip gitmeyeceği bile bilinmezken haberinin ortaya çıkması hisse senetlerini etkiledi.

Bu haberlerin hemen ardından Twitter'ın hisse senedi fiyatlarında %11-%12 civarında bir artış görüldü. 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim