Anlık Bildirim

Huawei oyuncu odaklı bir akıllı saat üzerinde çalışıyor

En iyi mobil oyunları oynayabildiğiniz bir akıllı saat hayaliniz mi var? Huawei’nin de hayali aynı ve çalışmalara başladı. Firma bununla ilgili birkaç patent almış durumda.

Oyuncu odaklı akıllı telefonlar artık pazarda yavaş yavaş kendisine yer bulmaya başladı ve tüketici tarafından da ilgi görüyor. Donanım ve tasarım itibariyle oyuncu odaklı olmaya müsait akıllı telefonların yanına şimdi de akıllı saatler ekleniyor.

Çok fonksiyonel

Huawei’nin üzerinde çalıştığı yeni bir proje kayış üzerinden kontrol edilebilen oyuncu odaklı bir akıllı saat barındırıyor. Çin Patent Ofisi ve Dünya Telif Hakkı Organizasyonu’na yapılan başvurular uzun bir süredir çalışmaların devam ettiğini gösteriyor.

Oyuncu odaklı akıllı telefon aslında bugüne kadar geliştirilen pek çok yeniliği bir araya getirmiş. Kayışlar üzerinden kontrol edebilme, harici bir sanal klavye kayışı, entegre kamera bunlar arasında.

Oyunlar kayış üzerindeki dokunmatik alanlar ile kontrol edilebilirken, fotoğraf çekilebiliyor veya yakınlaştırma yapılabiliyor. Kayış üzerinde pek çok farklı sürükleme yapmak mümkün.

Elbette bir akıllı saatin oyuncu odaklı olması için hem ekranın optimize olması hem donanımın güçlü olması hem de pil ömrünün uzun olması gerek. Şimdilik bunu sağlayacak bir akıllı saat pek mümkün değil. Bu bakımdan Huawei gelecek yıllara yatırım yapıyor diyebiliriz.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
12717 kez okundu.
16 kişi, toplam 16 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
huawei, huawei gaming smartwatch ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim