Anlık Bildirim

AOC sadece 0.5 ms tepkime süresi olan monitörler hazırlıyor

AOC tepkime süresinde artık 1 ms değerinin de altına düştü. Gelecek piyasaya çıkacak kavisli oyuncu monitörleri tepkime sürelerinde çıtayı daha da yukarı çekiyor.

Monitör ürünlerinde piksellerin beyazdan siyaha geçişini ve geri dönüşünü ifade eden tepkime süreleri, akıcı bir görüntü için önem taşıyor. AOC ise yeni ürünlerinde tepkime süresi çıtasını çok daha yukarıya çekiyor.

Birden küçük

AU Optronics ile kolları sıvayan AOC, Agon adını verdiği oyuncu donanımı markasına dikkat çekici bir monitör eklemeye hazırlanıyor. Agon AG273 modeli sadece 0.5ms tepkime süresi ile pazarda ses getirmeyi amaçlıyor. Bu seviyeler artık çok fazla gözle görülür farklılıklar içermese de oyun tarafında mutlaka etkisini gösterecektir.

AU Optronics yeni monitörlerde TN panellerini kullanmış. Firma bu renk kalitesinde TN panellerin daha önce üretilmediğini belirtiyor. 27 inçlik kavisli panel 2560x1440 piksel çözünürlük sunarken Nvidia G-Sync ve AMD FreeSync 2 desteği ile iki farklı versiyona bölünüyor.

Nvidia G-Sync desteği sunan versiyon 165Hz tazeleme hızına sahip. 400cd/m2 değeri nedeniyle Nvidia’nın standartlarının altında kaldığı için HDR desteği elde edememiş. FreeSync 2 versiyonu ise HDR desteği sunuyor.

AOC Agon AG273 monitör modeli en erken 2018 yılı başlarında piyasada olacak. G-Sync destekli versiyon 699 Avro iken FreeSync 2 destekli versiyon ise 599 Avro fiyat etiketine sahip.

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim