Anlık Bildirim

AOC yeni 35 inç kavisli oyun monitörünü duyurdu

AOC oyun tutkunlarını heyecanlandıracak yeni 35 inç kavisli monitörünü duyurdu. Cihaz oldukça yüksek çözünürlüğe sahip olduğu gibi devasa bir genişlik sunuyor. Detaylı bilgiler haberimizde.
Tayvan'lı teknoloji şirketi AOC yakında piyasaya süreceği 35 inçlik devasa oyun monitörünü duyurdu. Agon AG352UCG6 Black Edition olarak lanse edilen model 3440x1440 piksel UltraWide QHD çözünürlükte kavisli bir ekrana sahip. Ekran yenileme hızı 120Hz olan monitör, G-Sync teknolojisini de destekliyor.

Fiyatı düşündürücü

En-boy oranı 21:9 olan Agon AG352UCG6, 4ms tepkime süresi ve 2500:1 kontrast oranı sunuyor. Siyah, gri ve kırmızı detaylarla süslenen tasarımı ise oldukça iddialı. Görüntüleme açısı 178°/178° olan monitör 2 adet hoparlöre sahip ve 11.8 kilogram ağırlığında. AOC bu özelliklere ek olarak ekranın daha koyu bölgelerinin net görülebilmesi için AOC Gölge Kontrolü teknolojisininde oyunculara büyük kolaylık sağlayacağını belirtiyor.
Gelelim kullanıcıların en çok beğeneceği ayrıntıya. AOC oyunlara uyum sağlanması bakımından ekranın arka kısmındaki aydınlatma panelinin renklerini dilediğiniz gibi ayarlamanıza olanak sağlayan seçenekler sunuyor. Bunun yanında oyun sırasında gözlerinizin yorulmaması için aktif duruma getirebileceğiniz Mavi Işık Modu da AOC'un tüm deyatlara önem verdiğinin bir göstergesi. Mayıs 2018'de satışa sunulacak bu devasa monitörün fiyatı ise insanı kara kara düşündürtecek seviyede. AOC Agon AG352UCG6'nın 899 Euro fiyat etiketine sahip olması bekleniyor.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
2608 kez okundu.
10 kişi, toplam 10 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
aoc, oyuncu monitörü ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim