Anlık Bildirim

Dell ultra ince monitörlerini duyurdu

Yenilikçi bilgisayar ürünleri ile CES 2018 fuarına adeta çıkartma yapan Dell, birbirinden iddialı ürünler tanıttı. İnceliğin ön planda olduğu ürünler arasında monitörler de var.

İncelik kavramı bugün sadece akıllı telefon veya tabletlerde geçerli değil. Dizüstü modellerinden televizyonlara ve monitörlere kadar pek çok sektörde ince tasarımlar kabul görüyor. Dell de CES 2018 fuarına getirdiği ürünlerinde inceliğe önem vermiş.

İnce tasarım

Fuarda görücüye çıkan Ultrathin serisine ait 24 ve 27 inç monitörler, firmanın Infinity Display olarak adlandırdığı ince ekran çerçevelerini temel alıyor. Böylece hem çok ince hem de kompakt kasa tasarımları ortaya çıkıyor.

Monitörler en ince noktalarında 5.5mm iken en kalın noktada ise 29mm olarak ölçülmüş. Alüminyum kasanın yanında stand da oldukça ince ve küçük bir noktadan monitöre bağlanıyor. Kablo karmaşasının önüne geçmek için de ince bir ara bırakılmış.

Monitörlerin 60Hz tazeleme hızı bulunuyor. Normal modda tepkime süresi 8ms iken hızlı modda 5ms olarak gerçekleşiyor. Kasada 2 adet HDMI 2.0 portu ve 1 adet 3.5mm kulaklık girişi yer alıyor.

24 inçlik model Full HD çözünürlüğe ve 300$ fiyat etiketine sahip. 27 inçlik model ise 2560x1440 piksel çözünürlüğe ve 500$ fiyat etiketine sahip. Satışlar Şubat ayında başlayacak.

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim