Anlık Bildirim

Dell’den ofislere yönelik 34 inçlik kavisli monitör

Sadece oyunlar için değil de ofiste kullanıma yönelik olarak kavisli bir monitör arıyorsanız 34 inçlik yeni Dell P3418HW modeli bu açıdan ihtiyacınızı karşılayabilir.

Genelde kavisli monitörlerin oyunculara yönelik olarak geliştirildiğini görüyoruz. Son dönemde artık ofis ortamları için de kavisli monitörler piyasaya çıkmaya başladı. Dell’in ürünü buna son örnek.

Çoklu uygulama yönetimi için

Dell P3418HW modeli 34 inçlik 2560x1080 piksel çözünürlükte bir ekran barındırıyor. Ekranın üç kenarı çok ince çerçevelere sahip. Kavis ile birlikte çoklu uygulama görüntüleme için iyi bir alternatif olmayı amaçlıyor.

Finans veya veri analizi gibi birden fazla ekran ile çalışan sektörleri hedefleyen monitörde iki ayrı PC kaynağından aktarım yapılabiliyor. Dell Easy Arrange yazılımı ekranda uygulama pencerelerini organize etmenizi sağlarken, Resim yanında resim - PbP ve resim içinde resim - PiP özellikleri de içerik çalışmalarını kolaylaştırıyor.

Çift 9W hoparlör ile ses kalitesini üst seviyeye çıkaran monitörde fabrika çıkışı olarak RGB yelpazesinin yüzde 99’unu kapsar şekilde kalibrasyon yapılmış. Ayrıca HDR desteği de mevcut. Monitörün fiyatı 699$ olarak açıklandı. 

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim