Anlık Bildirim

Konsollar için geliştirilen Philips Momentum monitör serisi satışa çıkıyor

Oyun konsolları için artık daha spesifik monitör modelleri piyasaya çıkmaya başladı. Philips’in Momentum Monitor 436M6VBPAB modeli bunlar arasında en dikkat çekeni.

Bilgisayar pazarının oyuncu donanımları segmentinin yanı sıra konsol pazarı da yükseliş trendini koruyor. Üreticiler de farklı çözümler geliştirerek ilgiden pay almayı amaçlıyor.

Momentum Monitor 436M6VBPAB özellikleri ve fiyatı

Philips konsol oyunculuğu başta olmak üzere en akıcı görüntüler için hazırladığı yeni Momentum serisi monitörlerin satışa çıkıyor. Yeni monitörler bu amaçla pek çok teknolojiyi de bünyesinde barındırıyor.

Yeni serinin ilk ürünü Momentum Monitor 436M6VBPAB oldu. 43 inçlik 4K HDR monitör VA panel barındırıyor. VESA’nın DisplayHDR 1000 görüntü standardına uyum sağlayan ilk monitör olma özelliğine sahip 436M6VBPAB ayrıca Adaptive Sync ile yırtılmaların da önüne geçiyor.

Quantum Dot teknolojisi ile daha iyi görüntü kalitesine ulaşan monitör ayrıca Ultra Wide-Colour teknolojisi ile daha etkileyici renkler üretebiliyor. Yine SmartResponse teknolojisi de ekrandaki gölgelenmelerin önüne geçiyor. Ekranın griden griye tepki süresi 4ms iken tazeleme oranı da 20-80Hz arasında.

Diğer taraftan popüler Ambiglow aydınlatma teknolojisi sahnelere göre renklendirme yaparak heyecanı artırmayı hedefliyor. Ses tarafında ise DTS Sound destekli 7W hoparlör kullanılmış.

USB-C, DisplayPort 1.2, Mini DisplayPort ve HDMI 2.0 portlarının yanı sıra hızlı şarj destekli USB 3.0 girişi de yer alıyor. Monitörün fiyatı 899 Pound olarak açıklandı.

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
6593 kez okundu.
12 kişi, toplam 13 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
philips, philips momentum monitor 436m6vbpab ve Donanım Bileşenleri
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim