Anlık Bildirim

MSI monitörleri Shadow of Tomb Raider hediyeli

Bu aralar oyuncu monitörü almayı planlıyorsanız MSI güzel bir kampanya başlattı. Belirli MSI Optix monitörlerinde Shadow of the Tomb Raider oyunu hediye ediliyor.

Genelde oyuncu ekipmanları ile oyun hediyesi verilmesi sık rastlanır bir durum. MSI da Square Enix ile ortaklık yaparak monitörlerinde Shadow of the Tomb Raider oyununu hediye olarak vermeye başlayacak.

Monitör arayanlara ideal

Kampanyaya dahil olan monitörlerden ikisi Optix MPG27C ve Optix MPG27CQ modelleri. 1800R kavisli VA panel barındıran monitörler 27 inç boyutunda. 144Hz tazeleme oranı ve 1ms tepki oranı olan monitörlerden Optix MPG27CQ modeli 1440p çözünürlük, Optix MPG27C modeli ise 1080p çözünürlük barındırıyor.

Optix MAG serisi ise FreeSync destekli ve Full HD çözünürlük sunuyor. 144Hz tazeleme oranı ve 1ms tepki oranı bulunan seri kavisli ekrana sahip. Bu modeller biraz daha bütçeye uygun olacak.

Shadow of the Tomb Raider hediye kampanyası 30 Kasım 2018 tarihine kadar devam edecek. Season Pass hediyesinin ise sınırlı sayıda olacağı belirtiliyor. Stokların bitmesiyle kampanya da sona erecek.

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim