Anlık Bildirim

MSI’dan oyuncular için OPTIX monitör serisi

Bütçesini düşünen ve oyuncu bilgisayarı kurmak isteyenler için MSI OPTIX serisi imdada yetişti. Kavisli monitör serisi bazı yönlerden kullanıcısını tatmin edecek.

Oyuncu donanımları pazarında önemli bir paya sahip olan MSI, varlığını genişletmek için yeni seriler piyasaya sürmeye devam ediyor. Firma bu kez sadece oyuncu monitörlerini barındıran OPTIX serisini hayata geçiriyor.

 

Bütçe dostu

 

OPTIX serisi biraz daha bütçesini düşünen oyunculara hitap ediyor. Seride yer alan monitörlerin konfigürasyonu da buna göre belirlenmiş ve maliyeti arttıracak bileşenlerden kaçınılmış.

 

Full HD çözünürlüğe sahip olan monitörlerde 144Hz tazeleme hızı ve AMD Freesync desteği yer alıyor. Ayrıca 2ms tepki hızı ve 178/178 görüntüleme açıları da unutulmamış. Samsung’un TN panellerinin kullanıldığı monitörler 1800R kavis oranı sunuyor.

 

Düşük maliyet hedefi ise kendisini daha çok bağlantı tarafında gösteriyor. Seride bir adet DP 1.2a, HDMI 1.4a ve DVI çıkışı yer alıyor. Bunun haricinde USB veya Thunderbolt tarzında girişlere yer verilmemiş. 24 inçlik boyuta sahip olan modelin yüksekliği ayarlanabiliyor. 27 inçlik model ise eğim ayarlama özelliğine sahip. Yeni serinin önümüzdeki haftalarda piyasaya çıkacağı açıklandı. Fiyat bilgisi şimdilik mevcut değil. 

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim