Anlık Bildirim

Philips’den USB Tip-C dock barındıran profesyonel monitörler

Dizüstüne bağladığınız anda üzerindeki USB ve Ethernet çıkışlarını akıcı bir şekilde kullanabileceğiniz profesyonel seviyedeki Philips 328P6AU monitör satışa çıkıyor.

IFA 2017 fuarında profesyonel kullanıma yönelik olarak P serisi iki monitör duyuran Philips, bu hafta düşük çözünürlükte üçüncü bir model ile seriyi genişletti. 328P6AU modeli sadece Avrupa için satışa sunulacak.

Philips 328P6AU neler sunuyor?

Daha önce 32 inçlik 328P6AU ve 328P6VU modelleri piyasaya sürülen P serisi önemli özellikler barındırıyor. Ekran yüzde 100 oranında sRGB ve yüzde 99 oranında Adobe RGB renk gamını yansıtabilirken, HDR10 desteği ile dinamik görüntülere imkân sağlıyor.

Seride USB dock özelliği kullanılıyor. İki adet USB 3.0 portunun bir tanesi enerji aktarımı yapabiliyor. Ayrıca USB Tip-C bağlantısı da 100 Watta kadar enerji aktarımı yapılabilirken DisplayPort 1.2 desteği de sunuluyor. Realtek Gb Ethernet bağlantısı da mevcut. USB Tip-C ile dizüstüne bağladığınızda bu portları kullanabiliyorsunuz. Bu özellik tüm monitörlerde bulunuyor.

328P6AU modeline gelirsek 31.5 inçlik IPS ekranda 2560x1440 piksel çözünürlük sunuluyor. Diğer taraftan 60Hz ekran tazeleme oranı oyuncuları uzaklaştıracaktır. Modelde iki adet 3W hoparlör de unutulmamış. Monitörün fiyatı 500 Avro olarak açıklandı ve Ocak ayında satışa sunulacak.

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim