Anlık Bildirim

İlk 4K G-Sync HDR monitörü ülkemizde de satışa sunulacak

ASUS, dünyanın ilk 4K HDR ve DisplayHDR 1000 sertifikası olan oyuncu monitörü olma özelliğine sahip ROG Swift PG27UQ’yu Türkiye’de tanıttı. ASUS ROG Swift PG27UQ özellikleri haberimizde.

Nvidia ile ortaklarının uzun süredir üzerinde çalıştığı ve yakın bir dönemde son aşamaya getirdikleri G-Sync destekli monitörler yavaş yavaş piyasaya çıkıyor. Türünün ilk örneği kabul edilen ASUS ROG Swift PG27UQ modeli ülkemizde de tanıtıldı.

ASUS ROG Swift PG27UQ özellikleri

ASUS ROG Swift PG27UQ modeli 27 inçlik 4K ekran ile geliyor. Quantum Dot ile desteklenen IPS panel 384 LED aydınlatma noktasına sahip. 144Hz tazeleme hızı ve 1000 nit parlaklık değeri bulunan monitör Avrupa’da 2500 Avro gibi bir fiyat etiketiyle satışa çıktı.

Her bir modeli özel olarak 3.0’dan az bir ?E (Delta-E) renk farkı değeri sunacak şekilde kalibre edilen monitör, Quantum Dot teknolojisi ve IPS ekranıyla daha parlak görüntü sunarken DCI-P3 renk aralığı standardının yüzde 97’sini ve AdobeRGB renk aralığının da yüzde 99’unu kapsayarak daha gerçekçi renkler ve geniş görüntüleme açısı sunuyor.

ROG Swift PG27UQ aynı zamanda profesyoneller, içerik üreticileri ve genel kullanıcılar için parlaklık, renk aralığı ve bit derinliği gibi HDR kalitesini belirleyen kriterleri inceleyen DisplayHDR 1000 sertifikasına sahip olan ilk oyuncu monitörü olma özelliğine de sahip. ROG Swift PG27UQ, Ağustos ayından itibaren Türkiye'de satışa sunulacak.

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
7544 kez okundu.
24 kişi, toplam 28 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
asus, asus rog swift pg27uq ve Donanım Bileşenleri
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim