Anlık Bildirim

İncelik odaklı MSI PRO 24X hepsi-bir-arada bilgisayar serisi duyuruldu

Yeni seri fırçalanmış alüminyum ve 6.5mm kalınlık değeri ile şık bir görünüm arz ediyor. MSI PRO 24X serisi daha çok Apple iMac serisinin karşısına konumlandırılmış gibi.

Computex 2018 fuarının yaklaşması ile birlikte üreticiler sergileyecekleri ürünleri yavaş yavaş tanıtmaya başladı. MSI profesyonellere yönelik olarak tasarladığı incelik odaklı yeni PRO 24X hepsi-bir-arada bilgisayar serisini duyurdu.

MSI PRO 24X özellikleri

Apple iMac serisinin karşısına konumlanan yeni seri 6.5mm civarında bir kalınlık sunuyor. Fırçalanmış alüminyum kasası ile birlikte şık ve göz alıcı bir tasarım ortaya çıkıyor.

Serinin 24 inçlik ekranı IPS Grade panel ve anlık olarak parlaklık ile renkleri içeriğe göre ayarlayabiliyor. 2.2mm ekran çerçevesi sayesinde hem ince hem de kompakt bir yapı elde edilmiş.

Sekizinci nesil Intel Core i3 ve üzeri işlemcilerle desteklenen yeni seri 2.5 inç ve NVMe PCIe M.2 SSD sürücülere imkan tanıyor. Kasanın özel tasarımı sayesinde sürücüleri manuel yükseltmek mümkün. Ayrıca Intel Optane desteği ile yüksek hızdaki depolama belleklerini de kullanabileceksiniz.

Çift LAN tasarımı ile internet ve intranet bağlantıları mümkün oluyor. Yine donanım tabanlı teknolojilerle en iyi güvenlik sunmak hedeflenmiş. MSI PRO 24X serisinin teknik detayları ve fiyatı önümüzdeki hafta açıklanacak.

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim