Anlık Bildirim

MSI, 12.Nesil Intel Core işlemcili Gaming Desktop bilgisayarlar ve oyuncu monitörleri ile yeni standardı belirliyor

Bilgisayar toplama konusunda deneyimli olmayankullanıcılar için MSI hazır sistemler de sunuyor. Yapmanız gereken yalnızca hangi oyunları oynayacağınıza karar vermek; MSI gerisini sizin için tamamlıyor

G.A.M.E. Unlimited Nedir?

Bilgisayar toplama konusunda deneyimli olmayan kullanıcılar için MSI hazır sistemler de sunuyor. Yapmanız gereken yalnızca hangi oyunları oynayacağınıza karar vermek; MSI gerisini sizin için tamamlıyor. MSI masaüstü bilgisayar serisi, ürünlere performans, estetik, bağlantı ve deneyim gibi özellikleri dahil ederek “G.A.M.E. Unlimited” konseptini tam anlamıyla sunmakta. Hazır PC sistemlerinde kullanıcı yalnızca tak-ve-çalıştır deneyimini yaşarken MSI masaüstü bilgisayarlarda siz ürünü satın alırken MSI entegre ettiği yazılım ve donanımlarla süreci tamamlamanıza yardımcı oluyor.

 

Yepyeni 12.Nesil Intel® Gaming serisi Desktop Bilgisayarlar

Yeni MSI Gaming masaüstü bilgisayarlar Intel’in yeni 12.nesil Alder Lake işlemcilerine sahip. Intel 7 üretim teknolojisi, P-Core (performans) ve E-Core (verimlilik) çekirdeklerinden oluşan bir hibrit mimariye sahip. Bu sayede çoklu işlem birimi performansında %47’ye kadar artış sunabiliyor. Oyun performansı da önceki nesile göre %13’ten fazla artmış durumda. K serisi Gaming Desktop bilgisayarların tamamı DDR5 sayesinde önceki nesil DDR4’e oranla %60 daha hızlı bellek performansına sahip. Böylece oyun verileri daha hızlı okunabilecek. Ayrıca MSI 12.Nesil Gaming Desktop bilgisayarların tamamı Windows 11 ile geliyor. Direct Storage teknolojisi, sistemin oyunu hızla okumasını sağlarken Auto HDR işlevi ile SDR oyun sahneleri bile HDR kalitesine otomatik olarak yükselecek.

MSI , Intel’in 12. Nesil kilitsiz işlemci serisini bu kez MEG Aegis Ti5, MEG Trident X ve MAG Codex X5 modellerinde sunuyor. Bu modellerin tamamı G.A.M.E. Unlimited ruhuna sahip ve sizi oyunda yepyeni bir çağa taşıyor.

MSI, 12.Nesil Intel Core işlemcili Gaming Desktop bilgisayarlar Tam Boyutta Gör
 

 

MEG Aegis Ti5 12th – Geleceğe giden yol

Amiral gemisi modelimiz MEG Aegis Ti5 12th, Intel Core i9-12900K işlemci ve NVIDIA RTX 3090 ekran kartı ile donatıldı. Bu nihai performans, i9K işlemci ve RTX 3090 grafiklerin üstün gücünü tam olarak göğüsleyebilmek için MSI’ın özel Silent Storm Cooling 4 soğutma sistemiyle tamamlanıyor. Dünyanın ilk HMI Gaming Dial sistemi sayesinde oyuncular sistem performans ayarını anında değiştirirken aynı zamanda LCD panel üzerindeki animasyonu da özelleştirebiliyorlar.

 

 

MSI, 12.Nesil Intel Core işlemcili Gaming Desktop bilgisayarlar

 

MEG Trident X 12th – Oyunun Gözde Parçası

Kompakt boyutlu Trident sistemlerde MSI, soğutma performansı bariyerini yıkmaya devam ediyor ve MEG Trident X 12th modelini geliştirilmiş CPU performansı ile sunuyor. Sistemin ısı giderme kapasitesi, özel “Silent Storm 3” soğutma teknolojisi ve genişletilmiş heatsink tasarımı ile daha da güçlendirildi. Isı yayılma alanı önceki nesile oranla %26 genişletilerek en akıcı oyun deneyimi sağlandı.

 

MAG Codex X5 12th – Oyuna hakimiyetinizi minimalist bir tarzla gösterin.

Codex serisi, anaakım pazarda son derece popüler. MAG Codex X5 12th modeli agresif görüntüsü, geniş cam yan paneli ve oyunculara özelleştirme imkanı sunan RGB ışıklandırma efektleri ile geliyor. MAG Codex X5 12th, Intel Core i9-12900K serisine kadar CPU ve NVIDIA RTX 3090’a kadar ekran kartı ile 3A oyunları rahatlıkla çalıştırma, 2.5G Ethernet ve WiFi 6E ağları ile gecikmesiz oynama özgürlüğü sunuyor.

 

MSI, 12.Nesil Intel Core işlemcili Gaming Desktop bilgisayarlar
 

 

 

Model Adı

MEG Aegis Ti5 12th

MEG Trident X 12th

MAG Codex X5 12th

CPU

Intel Core i9-12900K

Intel Core i7-12700K

Intel Core i9-12900K

GPU

NVIDIA RTX 3090

NVIDIA RTX 3090

NVIDIA RTX 3090

RAM

128GB DDR 5 4400Mhz (max)

(4x U-DIMMs)

64GB DDR 5

4800Mhz (max)

(2x U-DIMMs)

128GB DDR 5

4400Mhz (max)

(4x U-DIMMs)

SSD

2x PCIe Gen4
1x SATA/PCIe Gen4

1x SATA/PCIe Gen4
1x PCIe Gen4

2x PCIe Gen4
1x SATA/PCIe Gen4
1x SATA/PCIe Gen3

HDD

1x 3.5 Sürücü yuvası
2x 2.5 Sürücü yuvası

2x 2.5 Sürücü yuvası

2x 3.5 Sürücü yuvası
2x 2.5 Sürücü yuvası

Bağlantı

I225-V(2.5G) + I219-V(1G) Wi-Fi 6E AX211 (Gig+)

I225-V(2.5G)

Wi-Fi 6E AX211 (Gig+)

I225-V(2.5G)

Wi-Fi 6E AX211 (Gig+)

           

 

Renk Önemlidir

Yeni Intel 12.Nesil CPU ve windows 11’in çıkışı ile MSI, gittikçe daha fazla kullanıcının renk ve görüntü kalitesine önem vereceğini biliyor. PC ve notebook bilgisayarlar artık gelecek nesil CPU ile çok daha yüksek performans sunacaklar. Online araştırmalarımızın sonucunda tepki süresi ve tazeleme oranı verilerinin kullanıcılar için eskiden önemli olduğunu, fakat bunun değişmeye başladığını gördük. İnsanlar monitörün başında geçirdikleri süre arttıkça renk performansına daha çok önem veriyorlar.

 

 

QD Üstün Renk – Oyuncu Monitöründe Yeni Standart

 Tom’s Hardware tarafından yapılan MAG274QRF-QD incelemesinde “Bugüne kadar ölçtüğümüz en geniş renk gamı” cümlesine yer veriliyor. MSI QD serisi kullanıcılar arasında tanınmasına ve birçok ödül almış olmasına rağmen burada durmuyoruz. MSI, QD serisinin yeni güncellemesini duyurarak oyun monitöründe yepyeni bir standardı tanımlıyor. QD üstün renk yalnızca Quantum Dot teknolojisi ile donatılmış bir ekran değil; aynı zamanda renk kalibrasyonunu optimize etmenizi sağlayan bir yazılıma dah sahip. Bu tasarımlar, oyuncuların oyunlarda en iyi renklere kavuşmaları için sunuldu. QD üstün renk destekli monitörlerin ilk MPG modelleri ise MPG Artymis 273CQRX-QD ve MPG Artymis 273CQR-QD olacak.

Yepyeni MEG 341 Mini LED modeli de bu listede yer alıyor.

MSI, 12.Nesil Intel Core işlemcili Gaming Desktop bilgisayarlar Tam Boyutta Gör
 

 

MSI, dünyaca ünlü panel üreticisi AUO ile işbirliğini duyurdu. Bu kez MSI, AUO AmLED çözümüne sahip dünyanın ilk 34 inç monitörünü sunuyor. Bu monitör ayrıca 800R merkez kavis ve 1000nit’e kadar parlaklık ile HDR 1000 performansını da desteklemekte. Tabii ki QD üstün renk özelliği ile birlikte oyun monitörlerinde en yüksek standardı belirliyor.

MSI, 12.Nesil Intel Core işlemcili Gaming Desktop bilgisayarlar Tam Boyutta Gör

Konsolda oyun deneyimi

Mevcut kavisli ve eSpor oyuncu monitör segmentlerine ek olarak, yeni konsol cihazlarının yüksek tazeleme oranı ve 4K çözünürlük desteklemesi ve oyuncuların yeni konsol cihazlarında daha iyi bir monitör deneyimi aralamaları nedeniyle MSI, konsol sevenler için de bir seri sunacağını açıkladı. MSI zaten aşağı ölçeklendirme yöntemi ile 4K çözünürlüğü 2K olarak sunabilen bir konsol modu geliştirmişti. Şimdi ise MSI, konsol oyuncular için tam bir canavar sunuyor. Benzersiz KVM 3.0 özelliği, konsol kontrolcüsü ile monitör OSD ayarlarına ve makro tuş atamalarına ulaşmanızı sağlıyor. Konsol oyuncular sinyal girişini kolayca değiştirebilecek ve monitör ayarlarını uzaktan kumandaya veya monitör arkasındaki tuşlara dokunmadan ya da oyunu durdurmak zorunda kalmadan hızla yapabilecekler. 4K 144Hz monitörde konsol keyfi yaşamak istiyorsanız MSI Optix MPG321UR-QD şu anda sizin için en iyi tercih. Optix MPG321UR-QD hızlı tepki süresi ve 4K çözünürlükte 144hz tazeleme hızıyla en yeni HDMI2.1 arabirimine sahip. Bu monitör aynı zamanda benzersiz KVM 3.0 yetenekleri ile donatılan ilk MSI monitörü olma özelliğini taşıyor.

TV gibi büyük bir ekran tercih eden kullanıcılar için ise MSI, 2022 yılında yeni bir OLED 55 inç monitör sunacağını duyurdu. Lütfen yeniliklerden haberdar olmak için bizi takip etmeye devam edin.

MSI, 12.Nesil Intel Core işlemcili Gaming Desktop bilgisayarlar Tam Boyutta Gör
 

MSI, 12.Nesil Intel Core işlemcili Gaming Desktop bilgisayarlar Tam Boyutta Gör
 

 

MSI YouTube:      https://www.youtube.com/user/MSIGamingGlobal

MSI Facebook:   https://www.facebook.com/MSIGaming

MSI Instagram:   https://www.instagram.com/msigaming/

MSI Twitter:          https://twitter.com/msitweets

Gerçek zamanlı haberler ve ürün bilgileri için MSI RSS Kaynağına abone olun: https://www.msi.com/rss.

 

 

GAMING HAKKINDA

Dünya lideri oyun markası olarak MSI, oyunda ve eSporda en güvenilir isimdir. Çığır açan tasarım, mükemmellik arayışı ve teknolojik yenilik prensiplerimizin arkasında duruyoruz. Oyuncular için en önemli kriterler olan uç noktada performans, gerçekçi görseller, aslına sadık ses, hatasız kontrol ve akıcı yayın işlevlerini oyun sistemlerine entegre eden MSI, oyuncuları zahmetli deneme-yanılma süreçlerinden kurtararak oyun performansının sınırlarını zorlamayı sürdürüyor. Önceki başarılarını geride bırakma kararlılığı sayesinde MSI, sektör genelinde oyuncu ruhuna sahip “Gerçek Oyun markası” haline geldi. Ürünlerle ilgili daha fazla bilgi için: https://www.msi.com.

 

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Yoruma Kapalı: Bu içeriğe yorum eklenemiyor.
Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim