Anlık Bildirim

Güçlü Oyun Performansı, Optimum Soğutma: MSI PULSE GL76

Gaming denince akla gelen ilk isimlerden birisi; MSI. 1986’da Taiwan’da kurulan MSI ilk başlarda anakart tasarımı ve üretimine odaklı işler yapsa da 1997’de ilk defa ekran kartı üretecekler.

Gaming denince akla gelen ilk isimlerden birisi; MSI. 1986’da Taiwan’da kurulan MSI (Micro-Star International) ilk başlarda anakart tasarımı ve üretimine odaklı işler yapsa da 1997’de ilk defa ekran kartı üretecekleri haberi ve bundan tam on yıl sonra 2007’de, dünyada ilk overclock özelliğine sahip notebooku duyurmaları derken yıllar içerisinde oldukça güçlü bilgisayarlar üreterek sektörde en önde gelen firmalardan birisi oldu. Bugün ise laptop, masaüstü PC, bilgisayar bileşenleri, monitör ve çevre birimleri kategorilerinde öncü markalardan birisi.

Her geçen sene pek çok yeni tasarımı ve ürünü ile duyulan MSI’ın ürünleri arasında en çok bilinen kategorilerden birisi de gaming ve tasarım odaklı MSI Notebooklar. Tasarım odaklı iş notebooklarında özellikle ince tasarım, rahat kullanım öne çıkarken, gaming notebooklarında, kullanım hızı, güçlü performans ve rahat taşınabilirlik daha ön planda. MSI gaming notebooklardan, MSI PULSE GL76 model notebooklarında da tam olarak bu odak alınıyor.

MSI PULSE GL76 11UDK-220TR

MSI PULSE GL76 Tam Boyutta Gör

Eskiden gaming notebooklar masaüstünün oldukça gerisinde kalan ve çok tercih edilen modeller değilken artık masaüstünden eksik kalır yanı olmayan, güçlü soğutmaya sahip, hatta zaman zaman masaüstü bir bilgisayar yerine tercih edilen güçlü oyun bilgisayarları haline geldi.

Bu gelişmelerle beraber RTX 2000 Serisinden sonra son model RTX 3000 serisi ekran kartları hayatımıza girdi ve onları artık hemen hemen her gaming notebook içerisinde görüyoruz. MSI PULSE GL76 11UDK modeli de son teknoloji olan RTX 3000 serisinden gücünü alıyor ve tam performans oyun deneyimi yaşatıyor. Hem iç hem dış tasarımıyla bir başyapıt diyebileceğimiz bu MSI Notebooklar, sizi oyunlarda her zaman bir adım önde tutacak.

MSI PULSE GL76 Tam Boyutta Gör

TASARIM

MSI PULSE GL76 11UDK, dış tasarım olarak hem klasik MSI Notebook hatlarını korurken, size çok daha rahat bir kullanım sunan özel tasarıma sahip. Ekran bazında ince bir çerçeve kullanılırken aynı zamanda klavyesini kasanın ortasında tutarak da kullanım olarak daha rahat bir gaming tecrübesi sunuyor. 24.2 mm kalınlığa sahip olan MSI PULSE GL76 2,6 kg ağırlığa sahip. Kasanın giriş portlarına bakacak olursak da sağ tarafında USB Type-A 3.2 / USB Type-C 3.2 / Ses çıkış portu/ HDMI Girişi/ ve Ethernet girişi bulunuyor. Sol tarafında ise USB Type-A 3.2 / USB Type-A 2.0 ve şarj girişi bulunuyor.

Titanyum Grisi metal kasası ve çevresindeki keskin çizgisel tasarımlar fütüristik tasarım severler için.  RGB klavyesi ile çok şık bir görüntü sunan notebookun üst kısmı kadar alt kısmındaki soğutucular için ayrılmış ızgaralar da en iyi havalandırma için özel altıgen bir tasarıma sahip.

MSI PULSE GL76 Tam Boyutta Gör

EKRAN

17.3” boyutunda büyük bir ekran ile gelen MSI Pulse GL76 144hz yenileme hızına ve 1080p çözünürlüğe sahip. Oyunlardaki her bir detayın keyfini çıkartacağınız ve yüksek yenileme hızı sayesinde hiçbir kareyi kaçırmayacağınız bu ekran aynı zamanda IPS seviyesinde bir panele sahip. Bu sayede ekrana hangi açıdan bakarsanız bakın, bir renk değişimi olmaz ve kullanımınız sırasında renkleri en doğru şekilde görürsünüz. Bu sayede oyunlarınızda her zaman avantajlı olursunuz.

Güçlü Oyun Performansı

MSI PULSE GL76 gücünü 11. Nesil Intel Core i7 işlemciden ve Nvidia RTX 3050 Ti’dan alıyor. Oyuncular için geliştirilmiş bu performans, Işın İzleme (Ray-Traced) Grafikleri ve geçmiş nesle göre %40 daha fazla performans gösteren 8 çekirdekli işlemcisi ile güç isteyen oyunların üstesinden gelmekle kalmayıp, gündelik ve iş hayatınızda da size en hızlı tecrübelerden birini sunuyor.

MSI PULSE GL76 Tam Boyutta Gör

Optimum Soğutma

MSI Pulse GL 76 modeli CPU ve GPU için iki ayrı soğuma fanı ile birlikte geliyor. Yeniden tasarlanmış ve normale göre daha geniş bir heat. pipe ile birlikte soğutma sistemi daha güçlü bir soğutma etkisi yaratıyor. Ayrıca tasarım kısmında da bahsettiğimiz notebook’un alt tasarımında bulunan altıgen ızgara tasarımı da içerisi ile dışarıdaki hava akışını çok daha kolay ve hızlı bir hale getiriyor.

MSI PULSE GL76 Tam Boyutta Gör

DDR4-3200 Ram Performansı

Günümüzde eskiye nazaran pek çok kategorideki kullanıcı için artık RAM kapasitesi, mhz’si önemli bir yer alıyor. Pulse GL76’nın içerisindeki DDR4 3200 mhz ramler 2666mhz modellere göre %10 daha iyi bir performans gösteriyor ve bu yüzden daha çok tercih ediliyor. Bu performans sayesinde normal kullanımınızda daha hızlı bir sistem oyun oynarken daha hızlı tepkiler ile karşılaşırsınız.

MSI PULSE GL76 Tam Boyutta Gör

MSI Center Ayrıcalığı

MSI ürünlerine özel MSI CENTER uygulaması sayesinde, yüksek performans, batarya ömrü ve sessizlik arasındaki kullanım senaryolarını tercih edebilir, sürücüleri zahmetsizce güncelleyebilir, ekran renk gamutunu kullandığınız uygulamalar özelinde ayarlayabilir, konferanslar için gürültü engelleyici özelliğini etkileşşttirebilir ve daha birçok marifetli eklenti sayesinde kullanım deneyimini artırabilirsiniz.

MSI Pulse GL76 MSI PULSE GL76 11UDK model notebook özel fiyatı ile ITOPYA.COM’da stoklarda! Bağlantıya tıklayarak inceleyebilir hatta dilerseniz sepetinize ekleyip satın alabilirsiniz.

https://www.itopya.com/msi-pulse-gl76-11udk-220tr-i7-11800h-32gb-ddr4-rtx3050ti-gddr6-4gb-1tb-ssd-173-fhd-144hz-w10h-notebook/

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Yoruma Kapalı: Bu içeriğe yorum eklenemiyor.
Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim