Anlık Bildirim

MSI'dan 760G yonga setli yeni anakart; 760GTM-P3

MSI'dan 760G yonga setli yeni anakart; 760GTM-P3

Anakart üretiminde sektörün iddialı isimlerinden birisi olan Tayvan merkezli MSI daha çok maliyet odaklı bilgisayarları ve ofis sistemlerini hedef alan yeni anakartını kullanıma sunuyor. Firmanın AMD işlemciler için hazırladığı 760GTM-P33 kod adlı microATX anakart AMD'nin 760 + SB710 yonga setini kullanıyor. Soket AM2 ve Soket AM2+ formundaki işlemcilerle uyumlu olan anakart üzerinde iki adet DIMM slotu bulunuyor ve 1066MHz'e kadar DDR2 bellek desteği sağlanıyor.

Kullandığı yonga seti itibariyle AMD'nin Radeon HD 3000 serisi entegre grafik birimine de sahip olan kart üzerine aynı zamanda harici ekran kartı kullanmak veya Hybrid Crossfire teknolojisinin avantajlarından yararlanabilmek adına bir adet PCIe x16 slotu da konumlandırılmış. Pasif soğutma ile donatılan anakartın dikkat çekici olan ve segmentinde farklılık yaratacağı iddia edilen bazı önemli özellikleri de yok değil zira MSI'dan yapılan açıklamaya göre kartın güvenlik odaklı ek fonksiyonları bulunuyor.

Veri güvenliği için a TPM (Trusted Platform Module) teknolojisini kullanan ve yüksek seviyede şifreleme yapabilen anakart katı kapasitörleriyle de dikkat çekmeyi başarıyor. USB Safeguard teknolojisi, kısa devre ve güç dalgalanlamarına karşı da hazırlıklı olan anakart enerji verimlilik ve güç tasarrufu için APS (Active Phase Switching) teknolojisini de destekliyor. 8 kanal yüksek tanımlı ses, Gigabit Ethernet ve DVI& D-Sub konnektörlerine sahip olan anakartın fiyatı ise henüz açıklanmadı.

MSI'dan 760G yonga setli yeni anakart; 760GTM-P3

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim