Anlık Bildirim

Apple'ın akıllı hoparlörü HomePod ahşap yüzeylerde leke bırakıyor

Piyasaya sürülmesinin üzerinden çok geçmeden Apple HomePod ile ilgili bazı sorunlar yaşanmaya başladı. Akıllı hoparlörün ahşap mobilyalarda iz bıraktığı ortaya çıktı.
Görünüşe bakılırsa piyasaya sürülmesinin üzerinden daha bir hafta bile geçmeden bazı kullanıcılar HomePod'da bir sorun keşfetmiş durumda. Neyse ki teknik sorundan ziyade sadece mobilyalara zarar verebilecek estetik bir problem var. Wirecutter'ın yaptığı bir incelemede Apple HomePod'un ahşap mobilyalar üzerinde halka şeklinde beyaz leke bırakabileceği ortaya çıktı.
Akıllı hoparlörle ilgili diğer yorumlarda da aynı sorundan bahsedildiğini vurgulayan site, sorunun sadece kendileri için geçerli olmadığını söylüyor. Problemin varlığını doğrulayan Apple ise bunun silikon tabandan masa yüzeyine yayılan yağlardan kaynaklandığını söyledi. Şirket hoparlörlerin kaldırılması halinde lekelerin birkaç gün sonra kaybolacağını iddia ediyor. Geçmezse mobilyanın yüzeyindeki izlerin nemli veya kuru yumuşak bir bezle silinmesi işe yarayabilir.

Apple'a göre alışılmadık bir durum yok

Apple'a göre bu olağandışı bir durum değil. Zira titreşim sönümleyici silikon tabanlı herhangi bir hoparlörün bazı ahşap yüzeylere yerleştirildiğinde hafif iz bırakması normal. Elbetteki bu durum hiçbir şekilde hoparlörün kalitesini veya işlevselliğini etkilemiyor ancak kullanıcıların hoparlörü koyacakları yerleri kısıtlayacağı bir gerçek. Ahşap bir yüzeye koymaktan başka bir seçeneği olmayanlar iz bırakmaması için HomePod'u mat veya altlık gibi bir şeyin üzerine koyabilirler.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
3998 kez okundu.
19 kişi, toplam 19 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
sorun, mobilya ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim