Anlık Bildirim

Bixby tabanlı Galaxy Home akıllı hoparlör duyuruldu

Nihayet Samsung’un akıllı hoparlörü ile tanıştık. Galaxy Home adındaki hoparlör Harman Kardon teknolojisi üzerine inşa edilmiş. Ayrıca Spotify ortaklığı da mevcut. Detaylar haberimizde.

Bixby dijital asistanı ile akıllı hoparlör segmentine adım atacağının ilk işaretlerini veren Samsung, Galaxy Note 9 lansmanında beklenen bombayı patlattı. Galaxy Home ilk Bixby tabanlı akıllı hoparlör olacak.

Galaxy Home özellikleri

Samsung yeni hoparlörünün tasarımında rakiplerinden biraz uzaklaşmış ve 3 ayaklı stand ile biraz daha klasik bir görünüm belirlemiş. Hoparlörün teknolojisi ise artık Samsung iştiraki haline gelen Harman Kardon’a ait.

AKG Audio ile üst seviye ses kalitesine ulaşan Galaxy Home, Bixby üzerinden bir akıllı hoparlörden beklenen tüm fonksiyonları ve kontrolleri yerine getiriyor. 8 mikrofonlu dizilim uzak noktalardan bile sahibinin sesini tanıyabiliyor.

Lansmanda onlarca Galaxy Home hoparlörü kullanılarak ses iletimi sağlanmış. Elbette böyle bir düzen olduğu Galaxy Home tanıtımına kadar bilinmiyordu. Bu da bir sürpriz oldu.

Diğer taraftan Samsung ve Spotify arasında Galaxy Home için özel bir iş birliği yapılmış. Bu sayede Spotify listelerinizi Galaxy Home üzerinden yönetebilecek ve dinleyebileceksiniz. Bu özelliğin gelecek yıl yayınlanacağı belirtiliyor. Teknik detaylar sonbahar aylarında belli olacak.

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim