Anlık Bildirim

Google Assistant destekli LG kablosuz kulaklıkları resmiyet kazandı

IFA 2018 fuarında sahneye çıkacak olan LG, dijital asistan destekli ses sistemlerini tanıtacak. Bunların arasında Google Assistant entegreli Tone kulaklık serisi de yer alıyor.

Bu yıl ses sistemlerinde Google Assistant ağırlığını gördüğümüz LG, hoparlör serisinin ardından Tone serisi kablosuz kulaklıklarını da duyurdu. Tone Platinum SE modeli Google Assistant tuşuyla dikkat çekiyor.

Yeni Tone serisi

Tone Platinum SE kablosuz kulaklık modeli özel bir dijital asistan çağırma tuşuna sahip. Sesli komut gerektirmeden bu tuşa basarak Google Assistant özelliğini başlatabiliyorsunuz. Sonrasında ise örneğin Google Translate üzerinden sesli tercüme yaptırabiliyorsunuz. Tuşa farklı uygulama başlatma fonksiyonları da atanabiliyor.

Tone Pixel Buds kablosuz kulaklığı da benzer bir tasarıma sahipken Google Assistant özelliğini çağırabilmek için kulak hizasındaki bölümün üzerine dokunmak yeterli oluyor.

Tone Ultra SE modeli ise ek olarak mono bir hoparlör barındırıyor. Bu hoparlör ile gelen aramalara cevap verirken veya müzik dinlerken kulaklık takmak gerekmiyor. Yeni modellerin fiyatları IFA 2018 fuarında kesinlik kazanacak.

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim