Anlık Bildirim

HP'nin kulak serinleten kulaklığı Ekim'de piyasaya sürülecek

HP'nin geçtiğimiz Mayıs ayında duyurduğu OMEN Mindframe oyuncu kulaklığı Ekim ayında piyasaya sürülecek. Kulak serinletme özelliğine sahip kulaklığın fiyatı da belli oldu.
Kulaklık seçiminde ses kalitesi önemli bir faktör. Bununla birlikte konfor ve rahat kullanım gibi göz önünde bulundurulması gereken başka konular da var. Bu saydıklarımız özellikle uzun süreli kulaklık takanlar için daha da önemli taşıyor. HP'nin Ekim'de piyasaya süreceği OMEN Mindframe kulaklığı tüm bu sorunları ortadan kaldıracak özelliklere sahip.
Birkaç ay önce duyurulan OMEN Mindframe, esasında takan kişiyi serinletme özelliğine sahip bir oyuncu kulaklığı. Şirket Gamescom 2018 sırasında, kulaklığın 200 dolar fiyat etiketiyle Ekim ayında piyasaya sürüleceğini doğruladı.

HP OMEN Mindframe yeniliklerle gelecek

İlk kez duyanlar için hatırlatmak gerekirse Mayıs ayında tanıtılan OMEN Mindframe'in öne çıkan en önemli özelliklerinden biri kulaklığı takan kişiyi serin tutabilmesi. Böylelikle uzun süreli kullanımlarda terleme gibi sıkıntıların önüne geçebiliyor. Bu özellik termoelektrik Frostcap teknolojisinin kullanımı sayesinde mümkün olabildi.
HP kulaklığı duyurmasından bu yana üzerinde bazı değişiklikler yaptı. OMEN Mindframe gürültü azaltma, gerçek zamanlı sesli geri bildirim ve aynı zamanda genel konfor seviyesini yükseltecek yeni kumaş kulak yastıkları da dahil olmak bir dizi yenilikle gelecek.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim