Anlık Bildirim

Huawei AI Cube akıllı hoparlör duyuruldu

IFA 2018 fuarında resmen akıllı hoparlör segmentine adım atan Huawei ilk ürününü duyurdu. Huawei AI Cube akıllı hoparlör olmasının yanında yönlendirici görevi de görüyor.

Kirin 980 yonga seti ile dikkatleri üzerine çeken Huawei, IFA 2018 fuarında önemli bir ürün daha tanıttı. AI Cube adı verilen akıllı hoparlör hem firmanın bu alandaki ilk ürünü hem de bir yönlendirici.

Huawei AI Cube özellikleri ve fiyatı

Uzun süredir Amazon ile ortaklığı olan Huawei, akıllı hoparlöründe Alexa dijital asistanına yer vermiş. Kullanıcılar sesli komutlar ile Alexa platformunun erişim sağladığı tüm kanallardan çeşitli veriler alıyor, müzik dinliyor veya akıllı ev aletlerini kontrol edebiliyor.

Diğer taraftan akıllı hoparlörün WiFi yönlendirici özelliği de var. Böylece hem bir akıllı hoparlör hem de bir yönlendirici arayan tüketiciler için ideal bir seçim olacak. Ürün prize bağlı olarak çalışıyor.

İsmini aksine kesik koni tasarımında olan Huawei AI Cube, giderek büyüyen akıllı hoparlör pazarında pay arayacak. Globalde Google Home ve Amazon, Çin’de ise Xiaomi ve Alibaba bu alanda lider durumda. Bu bakımdan Huawei’nin ciddi bir rekabete girmesi gerekecek. Henüz ürünün fiyatı açıklanmadı.

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim