Anlık Bildirim

LG’nin havada duran hoparlörü CES 2017 fuarına geliyor

Manyetik alan yöntemiyle havada asılı kalabilen hoparlör konseptleri pek sık karşılaştığımız fikirlerden değil. LG bununla birlikte tüketiciler arasında ilgi uyandırmayı düşünüyor.

Önümüzdeki hafta başlayacak olan yılın ilk ve en büyük tüketici elektroniği fuarı CES 2017 için firmaların hazırlıkları devam ediyor. Bunlardan birisi olan LG, ilgi görecek yeni kablosuz hoparlörünü CES 2017 fuarına getirecek.

İlginç Tasarım

PJ9 adındaki yeni Bluetooth hoparlör, manyetik alan yöntemi ile dock üzerinde havada asılı kalabiliyor. Böylece ilginç bir görünüm ortaya çıkarken aynı zamanda sesin daha iyi yayılması sağlanıyor.

Hoparlör normalde bağımsız olarak da kullanılabiliyor ancak dock istasyonunda hem ek bir woofer hem de kablosuz şarj özelliği mevcut. Yani sadece şarj ederken veya ses kalitesini arttırmak istediğinizde dock tercihi yapabilmeniz mümkün.

Tek şarj ile 10 saat kullanılabilen hoparlör, 1 metre su altında 30 dakika kalabiliyor. Kasa üzerinde fiziksel kontrol tuşları mevcut. Daha iyi ses kalitesi elde edebilmek için firma iki adet pasif radyatöre de yer vermiş. Fiyatı CES 2017 fuarında açıklanacak olan hoparlör akabinde de satışa sunulacak. 

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
4633 kez okundu.
10 kişi, toplam 10 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
lg, ces 2017 ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim