Anlık Bildirim

Samsung'un Bixby destekli akıllı hoparlörü birkaç hafta içinde gelebilir

Güney Koreli teknoloji devi Samsung'un Apple HomePod'a rakip olarak piyasaya süreceği akıllı hoparlörünün birkaç hafta içinde tanıtılabileceği söyleniyor. Ürünün fiyat etiketi de açığa çıkmış durumda.
Samsung'un Bixby destekli bir akıllı hoparlör geliştirdiğini ilk kez duymuyoruz. Güney Koreli şirketin Amazon Echo ve Apple HomePod'a rakip olabilecek bir ürün çıkarma hazırlığında olduğuna inanılıyor. Wall Street Journal kaynaklı yeni bir habere göre Samsung’un Bixby akıllı hoparlörü birkaç hafta içinde gelebilir. Raporda ayrıca hoparlör hakkında bazı detaylara da yer alıyor.
Samsung, akıllı hoparlörünü 2018'in ikinci yarısında piyasaya süreceğini daha önce doğrulamıştı. Şu an yılın ikinci yarısındayız ve WSJ'ye bakılırsa lansman çok yakınımızda. Raporda altta ayakları olan kase şeklinde bir cihazdan bahsediliyor. Ayrıca üzerinde LED ışık yanacağı da belirtilmiş.

Fiyat etiketi yüksek olacak

Samsung cihazı, Apple HomePod gibi akıllı hoparlör özelliklerine sahip son teknoloji ürünü bir müzik çalar olarak pazarlayacak. Akıllı hoparlör ayrıca sesli komut veren kişiye doğru ses verebilecek bir özellik de sunacak.
Samsung'un Bixby akıllı hoparlörünün 300 dolar fiyat etiketine sahip olacağı iddia ediliyor. Böylelikle daha ucuz olan Amazon Echo yerine HomePod gibi daha yüksek kaliteli akıllı hoparlörlere doğrudan rakip olacak. Güney Koreli şirketin akıllı hoparlörünü 9 Ağustos'ta Galaxy Note 9 ile birlikte tanıtması bekleniyor.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim