Anlık Bildirim

Spotify'ın ilk fiziksel ürünü akıllı hoparlör olabilir

Spotify tarafından verilen iş ilanlarına bakılırsa şirket yakında kendi akıllı hoparlörünü piyasaya sürebilir. Dijital müzik devi tüm dünyanın müzik deneyimini etkileyecek bir ürün hazırlığında.

Spotify'ın ilk fiziksel ürünü akıllı hoparlör olabilir Tam Boyutta Gör

İsveç merkezli dijital müzik hizmeti Spotify'ın Apple HomePod'u alt edebilecek bir akıllı hoparlör çıkarmaya hazırlandığı bildiriliyor. Musically isimli web sitesi tarafından ortaya çıkarılan iş ilanlarına bakılırsa Spotify ilk fiziksel ürününü piyasaya sürme yolunda.

 

Şirket şu an için bir operasyon müdürünün yanı sıra donanım üretiminden sorumlu kıdemli ürün müdürü ve donanım üretimi ile mühendisliğinden sorumlu bir proje müdürü arıyor. Her üç iş ilanında da bu pozisyonlarda görev alacak kişilerin çalışmalarıyla "dünyanın müzik deneyimini etkileyeceği" vurgulanmış durumda.

 

Spotify'ın ilk fiziksel ürünü akıllı hoparlör olabilir

Spotify bir kulaklık da çıkarabilir

Bahsi geçen iş ilanları her ne kadar şirketin akıllı hoparlör geliştirdiğini doğrulamasa da şu anda 140 milyondan fazla abonesi bulunan Spotify'ın bu yönde bir hamle yapması oldukça mantıklı görünüyor. Dijital müzik devinin amacı muhtemelen Apple'ın HomePod'da Apple Music ile yapmayı hedeflediği gibi müzik akış hizmetini fiziksel bir ürünle bütünleştirmek.

 

Bununla birlikte, Spotify'ın Apple HomePod'a rakip değil de kulaklık gibi giyilebilir bir cihaz çıkarabileceğine yönelik fısıltılar da var. Ancak şirketin beklenildiği gibi henüz söylentiler hakkında yorum yapmadığını belirtelim.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim