Anlık Bildirim

Xiaomi Retro görünüme sahip Elvis Presley radyosunu duyurdu

Elvis Presley hayranlarının oluşturduğu büyük kitleyi gören Xiaomi, yeni bir akıllı radyo duyurdu. Kablosuz hoparlör de olabilen Elvis Radio·Traveler 2 özellikleri ve fiyatı haberimizde.

Özellikle Asya kıtasında halen büyük bir hayran kitlesine sahip olan rock efsanesi Elvis Presley için Xiaomi yeni bir ikonik cihaz piyasaya sürüyor. İlk müzik çalar cihazından sonra şimdi de akıllı radyo modeli karşımızda.

Elvis Radio·Traveler 2 özellikleri ve fiyatı

Elvis Radio·Traveler 2 adındaki akıllı radyo Retro bir görünüme sahip. Dijital radyo olmasına rağmen, açma-kapama, ses ve ayar düğmeleri Retro tarza ayak uydurmuş. Krom kaplama gövdenin üzerindeki kulp bir stand görevi de görüyor.

52mm çapındaki NdFeB tam mesafe sürücü sayesinde yüksek ses kalitesi sunan radyo ayrıca HiFi ses teknolojisi de barındırıyor. 2600mAh kapasiteli batarya uzun kullanım ömrü vadediyor. 12 adet kanalı tanımlayabileceğiniz ayar düğmesi ayrıca standart bir şekilde kanalları aramanızı da sağlıyor.

Tek çekirdekli bir işlemci barındıran radyo ayrıca Blueooth 4.1 ile kablosuz hoparlör olarak da görev yapıyor. Yine WiFi N üzerinden mobil uygulama ile tanımladığınız müzik servislerinden yayın akışı yapabiliyorsunuz. Elvis Radio·Traveler 2 akıllı radyo için 79$ fiyat etiketi belirlenmiş ancak farklı portallarda 140$ civarına kadar da çıkabiliyor.

 
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
10632 kez okundu.
13 kişi, toplam 13 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
xiaomi, elvis radio·traveler 2 ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim