Anlık Bildirim

Nakit İhtiyacına Anında Çözüm: İhtiyaç Kredisi

Hayat sürprizlerle dolu ve ne yazık ki bu sürprizler her zaman olumlu olmayabilir. Kimi zaman beklenmedik durumlar karşısında acil bir şekilde nakit ihtiyacınız ortaya çıkabilir.

Hayat sürprizlerle dolu ve ne yazık ki bu sürprizler her zaman olumlu olmayabilir. Kimi zaman beklenmedik durumlar karşısında acil bir şekilde nakit ihtiyacınız ortaya çıkabilir. Ancak nakit ihtiyacının karşılanmasını sağlamak adına yakınlarınızdan borç para istemek zorunda değilsiniz. Bunun yerine çok daha pratik bir yöntem olan  ihtiyaç kredisi seçeneğini değerlendirebilirsiniz. Günümüzde ihtiyaç kredisini gayet düşük faizler ile kullanmanızı sağlayan bankalar mevcut. Bugünkü yazımızda bu konuya değineceğiz; ancak öncesinde bu kredi çeşidi hakkında merak edilen bazı konulara açıklık getirelim.

İhtiyaç Kredisi Ne İçin Kullanılır?

İhtiyaç kredisi çekmek için mutlaka bir gayrimenkul ya da araç satın almanız gerekmiyor. Tatile çıkmak, eğitim giderlerini karşılamak, özel bir kurstan eğitim almak gibi nedenlerle de çok sayıda kişinin bu krediden faydalandığını belirtmeliyiz. Özellikle taşınma planları yapanlar, nakliye ve diğer taşınma giderlerini karşılamak için kredi başvurusu gerçekleştiriyor.

Yılın bazı dönemlerinde giderleriniz, gelirinizden daha fazla olabilir. Bu durumda da acil bir şekilde nakit ihtiyacı doğabilir. Haliyle nakit para gereksiniminin giderilmesi için de devreye ihtiyaç kredisi seçeneği girebilir.

Sağlık nedeniyle aldığınız hizmetlerin ödemelerini gerçekleştirmekte zorlanabilirsiniz. İhtiyaç kredisi böyle zamanlarda da ekonomik dengenizi korumanıza yardımcı olabilir. Çocuklarınızın giyim ya da diğer ihtiyaçlarını karşılamak, yüksek fatura giderlerini karşılamak gibi çok daha farklı amaçlarla da ihtiyaç kredisi kullanma kararı alabilirsiniz. Adından da anlaşılabileceği gibi bu kredi nakit para ihtiyacınızın olduğu her an devreye girebiliyor.

İhtiyaç Kredisi En Fazla Kaç Ay Vade ile Kullanılabilir?

Öncelikle vade sayısının 1 ay ila 36 ay arasında değiştiğini belirtmek gerekir. Eğer bu krediyi kullanmaya karar verirseniz vade sayısı en fazla 36 aya kadar uzatılabilir. Bu vade sayısının bankadan bankaya değişkenlik göstermediğini de bilmeyenler için ekleyelim. Hangi bankaya ihtiyaç kredisi başvurusu yaparsanız yapın, maksimum vade sayısı olarak karşınıza çıkacak zaman dilimi 36 ay olacaktır. Elbette daha kısa zamanda bankaya olan geri ödemeyi tamamlamak isterseniz 36 aydan daha kısa bir vade seçeneğine de yönelebilirsiniz. Aldığınız kredinin vade sayısı mutlaka 36 olmak zorunda değil.

Sıklıkla merak edilen hususlardan biri de faiz oranlarıdır. Faiz oranları her bankada değişkenlik gösterebilir. Bu nedenle, net ve sabit bir orandan söz etmemiz sizin için yanıltıcı olabilir. Bazı bankalar tarafından sunulan ihtiyaç kredisinde faizler oldukça yüksek oranlara denk gelebiliyor. Bu durumda aldığınız kredinin toplam geri ödemesi tahmin edilenden de yüksek olabiliyor. Ancak oldukça düşük faiz oranları ile tüketicilerin ihtiyaç kredisi kullanmasını sağlayan bankalar olduğunu da unutmayın. Bu aşamada yapmanız gereken, elbette olabildiğince düşük faiz oranları sunan banka seçeneklerine yönelmenizdir.

Enpara.com’un sunduğu ihtiyaç kredisi bu noktada fazlasıyla öne çıkıyor. Bunun nedeni, faiz oranlarının pek çok banka ile kıyaslandığında çok daha düşük rakamlara tekabül etmesidir. Gayet düşük faiz oranları eşliğinde kredi kullanma imkan,ı yılın sadece belirli dönemlerinde değil tüm yıl boyunca sunulan bir harika bir imkan! Dolayısıyla Enpara.com İhtiyaç Kredisi, sizin için yüz güldüren bir nakit ihtiyacı karşılama seçeneği oluyor.

İhtiyaç kredisi olarak talep edilebilecek meblağ ise 1.000 TL’den başlıyor ve 100.000 TL’ye kadar çıkabiliyor. Bankadan ne kadar kredi talep edeceğinize karar vermeden önce mutlaka ihtiyaç kredisi hesaplama işlemini de gerçekleştirmelisiniz. Bunun için de Enpara.com adresine uğramanız yeterli olacaktır. Site üzerinden hesaplama işleminin saniyeler içerisinde yapılmasını sağlayan pratik hesaplama aracına kolayca ulaşabilirsiniz.

Talep edeceğiniz tutar ve geri ödeme yapacağınız vadeye bağlı olarak aylık taksitlerin ne kadar olacağı sorusunun yanıtını bu araç sayesinde öğrenebilirsiniz. Üstelik söz konusu hesaplama aracını kullanmak için herhangi bir üyelik işlemi yapmanız da gerekmiyor!

Bu aşamada kredi geri ödeme tutarını doğru şekilde hesaplamanız son derece önemlidir. Çünkü bu sayede bankadan talep edeceğiniz kredi tutarını da doğru şekilde belirleyebilirsiniz. Geri ödemelerinizi de bütçenizi zorlamayacak şekilde yapabilmek için vade sayısını size uygun biçimde belirlemeniz de mümkün olur.

Bu arada Enpara.com’un ihtiyaç kredisi başvurularında dosya masrafı kesintisi uygulamadığını ayrıca belirtmeliyiz. Dosya masrafsız kredi kullanmak tüketiciler için harika bir seçenektir. Siz de ihtiyaç kredisi başvurusu ve çok daha fazlası için Enpara.com’u ziyaret edin, nakit ihtiyacınızı anında giderin!

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Yoruma Kapalı: Bu içeriğe yorum eklenemiyor.
Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim