Anlık Bildirim

NAPA DAV315 MP3 CD Çalar İncelemesi

Türkçe donanım sitelerinden Hwstation bir Mp3 CD player inclemesi yapmış. Bu Mp3 CD player diğerleri gbi hem Mp3 CD'lerini hemde normal Audio Cd'lerini çalabiliyor. Tabii Mp3 Cd'i 150 tane şarkı alırken diğer Audio cd'ler 10-12 şarkı alabiliyorlar. İncelemeden bir kesit
"NAPA MP3 CD Çalar ile, Audio CD yerine daha çok MP3 CD'si kullanılacaktır diye düşünüyorum. O zaman, CD'de var olan MP3'lerin tamamını ne kadar zaman içerisinde tanıyabiliyor? Bu sorunun cevabını arayalım şimdi de. Ayrı ayrı klasörler içerisine kayıt edilmiş ve 153 şarkıdan oluşan bir CD'yi tam olarak 11 saniye içinde tanıyarak birinci şarkıyı çalmaya başladı. Bütün MP3'leri root klasöre attığınızda, bu değer 3-4 saniye daha kısalıyor. Bu, fena olmayan bir değer. BZaten bu zamanın kimler açısından önemli olduğu da tartışılır.

...

NI-MH piller, tamamen şarj edilmeden kullanıldıkları takdirde, ömürleri kısalıyor. Bunu bir kenara not edin. Tamamen şarj ettiğiniz ise, pil oldukça uzun süre dayanacaktır. Benim denemelerimde yaklaşık 14 saat dayandı!

...

NAPA DAV315 MP3 CD çalar üzerinde kulaklık çıkışı haricinden bir çıkış daha var: Line out. Bu çıkışı müzik seti gibi kendi üzerinde ses yükselticisi olan cihazlara bağlarken kullanmalısınız."
"

Test çok kaliteli olmuş inansın aklına gelebilecek tüm soruları içeriyor. Bu Mp3 player'ı almayacak olsanızda mutlaka bir bakmanızı tavsiye ederim. Zira diğer Mp3 player'ları alırken neler arıyabilceğinizi bilmelisiniz. Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim