Anlık Bildirim

nForce Elimde

Çok çok sevdim. Kırmızı rengi, hızı stabilitesi ve Özellikle sürücü kurulması şahane. Ses, ekran, anakart, ağ sürücülerinin hepsini bir iki tıklama ile yükleyebiliyorsunuz. Ekran kartının hızı ise oldukça tatminkar. İki tane 128Mb DDR ram kullanmaktayım. Windows XP üzerinde şu ana kadar hiç bir sorun çıkmadı. Kısa zamanda anakartın AGP yuvasına takılan TV-Out ek kartını TV-out daughter card) ve CNR yuvasına takılan ek audio çıkışlarını almayı düşünüyorum (CNR Audio CNR 6 channel card). Şu anda ise sistemde 1 Agp, 5 Pci, 1 Cnr yuvası boş.

Gerçekte bakınca hiç bir kart takılı değil ama Dvd izlemekten, oyun oynamaya oradan network üzerinden Internette gezinmekteyim. Hatta size bu haberi nForce üzerinden yazıyorum. Bu arada haberin esas amacı olan nForce'lar Türkiye'ye geldi kısmını atlamayayım Armadan alabilirsiniz. BEn ayırttığım anakartı 159$ gibi komik bir rakama aldım. (www.armacomputer.com) Yanında bir adet Duron 1000 Mhz aldım. Rahatça çarpan kilidini kırdım ve Msi nForce'un son bios güncellemesi ile (2.10) gelen çarpan ayarı sayesinde şu anda 10x100 değilde 133x7,5'da kullanmaktayım.

Elimdeki işlemci her nedense 1133'de bile Windows'ta 20dk sonra kitlendi.(1.75V). Daha yukarısını açmadı. Şu anda Msi programına göre işlemci 40C, Sistem ise 35C'de çalışmakta. Size kısa zaman içersinde bir iki test koyacağım. Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim