Anlık Bildirim

Samsung, 2015'de araştırma geliştirme faaliyetlerine büyük kaynak ayırdı

Teknoloji dünyasında öne çıkabilmek ve rakiplerden farklılaşmak için araştırma geliştirme sürecine ciddi bütçeler ayırmak gerekiyor. Samsung, 2015 yılı rakamlarına göre bu açıdan cömert davranıyor.
Güney Kore merkezli teknoloji devi Samsung, ortaya çıkan verilere göre 2015 yılında araştırma geliştirme faliyetlerine ciddi miktarlar harcadı.
Yeni teknolojiler geliştirmek ve mevcutlarını daha iyi getirmek için sürekli olarak çalışma gösteren Samsung, "Strategy&" tarafından verilen bilgilere göre 2015 yılı içerisinde "araştırma geliştirme" faaliyetlerine tam olarak 14.1 milyar dolar para harcadı ve genel listeye bakıldığı zaman ikinci sırada yer aldı. Bir numarayı 15.3 milyar dolar ile emisyon skandalıyla gündemden düşmeyen Alman otomobil üreticisi Volkswagen alırken, 3. ile 4. sırada Intel ve Microsoft gibi devler kendisine yer buluyor. 2015 yılında harcadığı 6 milyar dolar ile listeye son sıradan girmeyi başaran büyük üreticilerden Apple ise, detaylarına burada değindiğimiz üzere araştırma geliştirme sürecini daha çok Çin merkezli tedarikçileri üzerine bırakıyor.
Yenilikçi olmamakla suçlanıyor olmasına rağmen arka planda büyük bütçeler ile yeni teknolojiler geliştirdiği görünen Samsung, yapılan tahminlere göre gelecek teknolojik değişime en hazır firmalar arasında yer alıyor. Listenin araştırma geliştirme konusuna ciddi bütçeler ayıran diğer teknoloji firmaları arasında "Cisco, Google ve Amazon" gibi isimler de bulunuyor.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim