Anlık Bildirim

Samsung Electronics Türkiye’nin yeni Kurumsal İletişim Müdürü Sıla Sayar oldu

Pazarlama iletişimi ve kurumsal iletişimin deneyimli ismi Sıla Sayar, 1 Haziran itibarıyla Samsung Electronics Türkiye’nin Kurumsal İletişim Müdürü olarak yeni görevine başladı.
Samsung Electronics Türkiye, özellikle online pazarlama stratejileri ve sosyal medya pazarlama iletişimi konularındaki uzmanlığına güvendiği Sıla Sayar’ı 1 Haziran 2016 itibarıyla Kurumsal İletişim Müdürü olarak bünyesine kattığını duyurdu.

Sıla Sayar; George Washington Üniversitesi, Uluslararası İlişkiler bölümünden mezun olduktan sonra kariyerine 2002 yılında Grey Worldwide’da (New York) ‘Marka Yöneticisi’ olarak başladı. 2005 yılında Türkiye’ye dönerek Unitim Harvey Nichols’da ‘Reklam Uzmanı’ olarak görev alan Sayar, 2006-2009 yılları arasında Doğuş Otomotiv’in Pazarlama ve İletişim Müdürlüğü’nü üstlendi. Uzun yıllar Vestel’de Kurumsal İletişim Müdürü olarak görev aldıktan sonra; kariyer yolculuğuna Samsung Electronics Türkiye’de devam ediyor.

Pazarlama stratejisi, online pazarlama ve sosyal medya marka iletişimi konularında uzman olan Sıla Sayar, İngilizce ve İspanyolca biliyor.

Samsung Electronics Türkiye’nin yeni Kurumsal İletişim Müdürü Sıla Sayar oldu Tam Boyutta Gör
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Yoruma Kapalı: Bu içeriğe yorum eklenemiyor.
Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim