Anlık Bildirim

Türk Telekom Selfy’den Google Play kredili yeni tarifeler

Türk Telekom'un gençlere özel alt markası Selfy, yenilenen logosu ile ilk kampanyasını duyurdu. Google ile ortak bir proje geliştiren Selfy, tariflerinde her ay Google Play kredisi hediye edecek.

Türk Telekom Selfy’den Google Play kredili yeni tarifeler Tam Boyutta Gör

Türk Telekom’un gençlere özel markası Selfy’nin logosu yenilendi. Türk Telekom’dan yapılan açıklamaya göre Selfy yenilenen logosuyla yeni teklifler sunacak. Bu kapsamda Türk Telekom, Google ile ortak bir proje geliştirerek , “Selfy Google Play Tekliflerini” lanse etti. Selfy tarifelerinde aboneler, aylık Google Play kredisine sahip olacak.

Bu anlaşma ile birlikte dünyada ilk defa bir Telekom şirketi, abonelerine aylık internet, SMS ve dakikanın yanında Google Play kredisi veriyor. Seçilen tarifeye göre her ay 5 TL veya 10 TL değerinde Google Play kredisi hediye edilecek. Bakiye sayesinde kullanıcılar oyun, film, müzik, kitap ve uygulama içi öğeler satın alabilecek.

İçerisinde 5 GB internet + 750 dk + 5000 SMS bulunan 25 TL değerindeki tarife abonelerine 5 TL, 10 GB + 750 dk + 5000 SMS bulunan 39 TL değerindeki tarife abonelerine ise 10 TL değerinde bakiye hediye edilecek. Bu bakiyeler her ay yenilenecek. Bu kampanya sayesinde kullanıcılar dilediği ürünü ücretsiz satın alabilecek, uygulama geliştiriciler de gelir elde edecek.

Tarife ile ilgili detaylara buradan ulaşabilirsiniz.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim