Anlık Bildirim

Türk Telekom'un mobil internet bağlantısı çöktü

Türk Telekom operatör kullanıcıları sabah saatlerinden bu yana mobil internette erişim sorunları yaşıyor. Kullanıcıların büyük bir bölümü halen akıllı cihazlardan internete bağlanamıyor.
Bugün saat 11 sularında Türk Telekom hatlarda başlayan bağlantı sorunları kısa sürede Türkiye çapındaki birçok kullanıcıya yayıldı. Akıllı telefonlardan ve tabletlerden mobil veri bağlantısı aracılığıyla internete erişmeye çalışanlar ya bağlantının hiç sağlanamadığını ya da oldukça yavaş olduğunu dile getiriyor.
Henüz Türk Telekom cephesinden konuya dair resmi bir açıklama gelmezken, sosyal medyada müşteri hizmetleriyle konuştuklarını belirten bazı kullanıcılar sorunun ülke çapında yaşandığını ve ne zaman giderileceğinin şu an için belirsiz olduğunu ifade ediyorlar. Twitter’da yer alan mesajlara bakılırsa problemin bazı bölgeler için kademeli olarak giderilmeye başlandığı anlaşılıyor.
Daha çok 4.5G mobil internet hizmetinde görülen aksaklıkların halen devam ettiği dile getiriliyor. Türk Telekom’un resmi destek hesabı olan "TTDestek" ise mobil internet sıkıntısıyla ilgili gelen tweet’lere cevap vermeye devam ediyor ancak henüz net bir bilgi alınabilmiş değil.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
22340 kez okundu.
52 kişi, toplam 55 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
türk telekom, fiber internet ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim