Anlık Bildirim

Turkcell’den alternatif ödeme hizmeti: Paycell Card

Turkcell, MWC 2017 kapsamında cazip hizmetler sunma hedefiyle yola çıktığı Paycell Card’ı duyurdu. Finansal kapsamayı genişletecek denilen yeni çözüme dair detaylar yazımızda:

Turkcell’den alternatif ödeme hizmeti: Paycell Card Tam Boyutta Gör

Turkcell CEO’su Kaan Terzioğlu Barcelona’da Paycell Card’ı tanıttı. Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurulu’ndan henüz onay almayan ancak onay işleminden sonra hizmet sunmaya hazır hale gelecek olan Paycell Card, entegre mobil uygulama ile finansal servisleri cep telefonlarına taşımayı vadediyor.

3 yıl içinde 10 milyon Paycell Card’li müşteri hedefiyle yola çıkan Turkcell, Türkiye’de bankacılık hizmetlerini nüfusun sadece yarısının kullanması nedeni ile bu yola çıkmış. Gelişmiş ülkelerde oranın %90 olduğunu söyleyen Kaan Terzioğlu, bu orana Turkcell olarak katkıda bulunmak istediklerini belirtiyor.

 

Turkcell Mobil Ödeme ile müşteri sayısı 4 milyonu aşan şirket, Google Play, Shell, Zubizu gibi yerler üzerinden verilen hizmet ile önemli ilklere imza atmıştı. Paycell ile hedef ülke dışına da açılmayı başarabilmek. Paycell Card ile Turkcell hem kendi müşterilerine hem de diğer operatörlerdeki kullanıcılara hizmet vermeyi hedefliyor.

Kullanıcılar Paycell Card’ı Turkcell İletişim Merkezleri’nden veya anlaşmalı mağazalardan anında isimsiz olarak satın alabilecek. Ön ödemeli kartlar ile benzer bir mantıkta çalışacağını anladığımız Paycell Card, Turkcell müşterilerine özel olarak isim yazılı şekilde de alınabilecek. Bunun için gnc ve Platinum programlarına farklı çözümler sunulacak.

Kullanıcılar Paycell Card’a TİM’lerden ve anlaşmalı mağazalardan nakit olarak, Paycell uygulaması üzerinden, ATM’lerden ve anlaşmalı bankalarda EFT/havale kanalıyla para yükleyebilecek.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
5605 kez okundu.
15 kişi, toplam 15 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
turkcell, paycell card ve Mobil Teknolojiler
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim