Anlık Bildirim

Vodafone son 12 ayda Red abonelerine ne kadar tasarruf sundu?

Vodafone Red tariflerinin kullanım verilerini ve ayrıcalıklarla sağlanan tasarruf miktarı açıklandı. Vodafone Red'liler son 12 ayda ortalama 8,5 GB mobil internet kullandıç
Vodafone, yoğun internet ve dakika kullanan müşterilerine özel hazırladığı Red tarifeleriyle ilgili son 12 aya ilişkin finansal rakamları açıkladı.


Vodafone Red üyeleri son 12 ayda 213,3 milyon GB internet tüketti, 20,5 milyar dakika konuşma yaptı, 3,5 milyar adet SMS gönderdi. Vodafone Red’lilerin internet kullanım ortalaması 8,5 GB olarak ölçüldü.

Vodafone Red, müşterilerine çeşitli hizmetlerde indirim ve ücretsiz kullanım ayrıcalığı sunuyor. Vodafone’un açıkladığı rakamlara göre son 12 ayda 795 bin müşteri ayrıcalıkları kullandı ve bu müşterilere toplam 440 milyon TL’lik tasarruf sağlandı.

Red abonelerine sağlanan 440 milyon TL’lik kazanç pastasının en büyük payını Her Şey Dahil Pasaport hizmeti oluşturdu. Abonelerin tarifelerindeki internet, dakika ve SMS’lerinin tamamını yurtdışında kullanabilmelerini sağlayan bu hizmet ile müşteriler 245 milyon TL’lik tasarruf sağladı. Ayrıcalıkların geri kalanının büyük bölümünü ise yurtdışını ek ücret olmadan arama ve Vodafone Pass paketleri oluşturdu.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim