Anlık Bildirim

2018 Detroit Otomobil Fuarı'nın dikkat çeken modelleri

Detroit Otomobil Fuarı kapılarını ziyaretçilerine açtı. 28 Ocak tarihine kadar sürecek fuarda yaklaşık 50 adet otomotivin dünya prömiyeri yapıldı. İşte fuarın ilgi çeken otomobilleri:

2018 Detroit Otomobil Fuarı'nın dikkat çeken modelleri Tam Boyutta Gör

Detroit Auto Show ya da resmi adıyla North American International Auto Show başladı. NAIAS, 28 Ocak tarihine kadar kapılarını ziyaretçilerine açık tutacak. Bu sene 100’e yakın yeni otomotiv sergilenecek.

Fuarda yaklaşık 50 adet dünya prömiyeri yapılacak. Lexus LF-1, Toyota Avalon, Mercedes-Benz G-Class, Rolls Royce, Ford Mustang Bullitt ve daha pek çok otomobil ilk kez sergileniyor.

Fuarda en az otomobiller kadar Mercedes G-serisi araçlarının tanıtımını yapan Arnold Schwarzenegger ve Ford Mustang Bullitt'in tanıtımını yapan Steve McQueen’in torunu Molly McQueen de konuşulanlar arasındaydı.

Yenilenen Mercedes-Benz G-Serisi, LED teknolojisine sahip ön farlar, gelişmiş sürüş yardım sistemleri, yeni renk seçeneklerine sahip deri döşemeler ile kaliteli iç mekân ve yeni yürüyen aksam olmak üzere oldukça kapsamlı bir donanım sunuyor.

Alman otomotiv devi Volkswagen ise Kuzey Amerika’da tutulan modellerden VW Jetta’nın yedinci neslini tanıttı. MQB platformu üzerine inşa edilen Jetta, tasarımsal anlamda Audi’den esintiler taşıyor. Güney Koreli üretici Kia ise Cerato’nun yeni modelini sergiledi.

Detroit Otomobil Fuarı’nın dikkat çeken otomobillerini galeriden görüntüleyebilirsiniz.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim