Anlık Bildirim

DS 7 Crossback Türkiye'de! İşte fiyatı ve özellikleri

Markanın ilk SUV modeli olarak dikkat çeken DS 7 Crossback'in Türkiye lansmanı ilk DS Storu'nun açılışıyla birlikte gerçekleşti. İşte DS 7 Crossback'in Türkiye fiyatı ve özellikleri:

DS 7 Crossback Türkiye'de! İşte fiyatı ve özellikleri
 

İlk DS Storu’nu İstanbul Etiler’de açan DS Automobiles, açılış ile eş zamanlı olarak tasarımıyla büyük beğeni toplayan DS 7 Crossback modelinin de Türkiye lansmanını gerçekleştirdi. Hem iç hem de dış detaylarıyla diğer modellerden ayrılan ve markanın ilk SUV modeli olarak öne çıkan DS 7 Crossback, Türkiye’de 255 bin 500 TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulacak.

Fransız ruhunu kusursuz bir biçimde yansıtmayı hedefleyen DS 7 Crossback, Türkiye’de So Chic ve Performance Line adı verilen iki farklı donanım seviyesiyle satışa sunulacak. Bunun yanında aracın görünümüne ve sahip olduğu donanımlara etki eden Opera, Rivoli ve Bastille adında ek paketler de sunulacak.

Türkiye’de satılan DS 7 Crossback’in kaputunun altında 1.6 litrelik turbo benzinli ünite bulunacak. 225 beygir güç ve 300 Nm tork üreten bu üniteye 8 ileri tam otomatik şanzıman eşlik edecek. Birlikte uyum içince çalışan bu ikili sayesinde 0-100 km/s hızlanmasını 8.2 saniyede tamamlayan araç maksimum 234 km/s hıza ulaşabilecek.

DS 7 Crossback’in sahip olduğu donanımlar arasında 14 hoparlörlü müzik sistemi, gece görüş sistemi ve adaptif süspansiyon sistemi gibi pek çok özellik bulunuyor. Görünümü destekleyen şık jantlar da donanım seviyesine göre 18 ile 20 inç arasında değişiklik gösteriyor. So Chic donanımında 255 bin 500 TL’den başlayan DS 7 Crossback, Performance Line paketinde ise 260 bin 200 TL’den başlıyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
68999 kez okundu.
31 kişi, toplam 33 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
ds7 cross, ds7 crossback fiyatı ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim