Anlık Bildirim

Porsche'un elektrikli aracı Mission E'nin son prototipi ortaya çıktı

Alman otomobil devi Porsche'un tamamen elektrikli otomobili Mission E'ye ait son prototip, Norveç'teki bir etkinlikte tanıtıldı. Mission E'nin görüntüleri ve araçla ilgili detaylar haberimizde.

Porsche'un elektrikli aracı Mission E'nin son prototipi ortaya çıktı Tam Boyutta Gör
 

Alman otomobil şirketi Porsche'un ilk kez 2015 yılında tanıttığı ve şirketin tamamen elektrikli ilk aracı olma özelliğini taşıyan Mission E'ye ait detaylar ve yeni görüntüler gelmeye devam ediyor. Mercedes, Audi ve Jaguar'ın yaptığı gibi ilk tamamen elektrikli aracını öncelikli olarak Norveç'te satışa sunmak isteyen Porsche, Mission E prototipini, satışa sunulmadan önce detaylıca incelenebilmesi adına, Norveç'teki bayilere özel bir etkinlikte sergiledi.


Satışa Sunulacak Modelde Farklılıklar Olabilir 

Norveçli Facebook grubunda, son Mission E prototipine dair görüntüler paylaşılırken Porsche Norveç yetkilileri tarafından aktarılan bilgilere de yer verildi. Yetkililerin ifadelerine göre prototip araç ile piyasaya sürülecek olan araç arasında birtakım farklılıklar bulunuyor ancak açıklamanın yerel bir kuruluş tarafından yapıldığını göz önünde bulundurarak bu ifadelere şüpheyle yaklaşmakta fayda var. Örneğin, Porsche Norveç yetkililerinin açıklamalarına göre piyasaya sürülecek araçta prototiptekinin aksine 4 koltuk değil 5 koltuk yer alacak.


Bununla birlikte aracın batarya varyasyonları ve menziliyle ilgili yeni bir açıklama yapılmış değil. Üç farklı batarya paketiyle satışa sunulması beklenen Mission E ile ilgili şirket tarafından yapılan önceki açıklamalarda aracın 15 dakikalık şarj ile 500 kilometre yol katedebileceği ileri sürülmüştü. Porsche'un, Panamera ile aynı sınıfa konumlandırdığı Mission E'nin küçük bataryaya sahip olan modelinin 86.000$ civarında fiyat etiketine sahip olacağı düşünülüyor. Şirket, 2019 yılında satışa sunulacak aracın, gelecek üretimine başladığında Mission E hakkında daha fazla detaya ulaşılabilecek.


Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim