Anlık Bildirim

Tesla Model 3’den yeni görüntüler: Araç yeni sensörlerle mi gelecek?

Tesla’nın üretim için geri sayıma geçtiği Model 3, geçtiğimiz günlerde Elon Musk’ın paylaştığı videonun ardından bu kez yakından görüntülendi. Görüntülerde ise ilginç bir detay var.

Tesla Model 3’den yeni görüntüler: Araç yeni sensörlerle mi gelecek? Tam Boyutta Gör

Geçen ay Elon Musk’ın üretilen ilk prototiplerden Model 3’lerden birinin videosunu paylaşmıştı. Bu videonun ardından çıkan yeni görüntülerde ise araç biraz daha detaylı bir biçimde görülebilmiş. Yeni görsellerde ise Hardware 2 donanımına dair ilgi çekici bir detay var.

Model S ve Model X’lerin yeni sürümlerinde kullanıcılar otomatik pilot donanımı satın aldıklarında daha fazla kamera ve sensörlerin yer almaya başladığını sizlere daha önceki yazımızda aktarmıştık. 8 kamera, 1 radar, 1 tane de ultrasonic sensöre sahip olan HW 2 donanımının yeni modellerde de bu şekilde kalması bekleniyordu ancak Model 3 bu noktada bir kafa karışıklığı yarattı.

Tesla Model 3’den yeni görüntüler: Araç yeni sensörlerle mi gelecek? Tam Boyutta Gör
 

Görüntülerde aracın C sütununda 2 yeni sensörün daha olduğu ortaya çıkmış durumda. Bununla ilgili Tesla cephesinden gelmiş bir açıklama mevcut değildi ancak otonom özellikleri konusunda Elon Musk’ın çok daha iddialı olduğu Model 3’ün bir takım yeniliklerle gelmesi de ihtimalleri güçlendiriyor.

Aracın C sütununda görülen yeni sensörlerin sadece Model 3’ün prototip aşamasındaki halinde mi yoksa nihai üretime geçmiş ve tüketicilere sunulacak modelde mi olacağı bilinmezliğini koruyor ancak otomatik pilotun sürüş yeteneklerini geliştirmek adına fark edilmiş bir eksikliği tamamlamak maksadıyla buna ihtiyaç duyulmuş da olabilir.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
4773 kez okundu.
10 kişi, toplam 11 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Tesla, model 3 ve
3 etiket daha otomatik pilot hw2 hardware 2
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim