Anlık Bildirim

Toyota'dan SUV-Van karışımı araç: Tj Cruiser

Japon otomobil devi Toyota'nın Tokyo Otomobil Fuarı'nda sergileyeceği Tj Cruiser, alışılmadık tasarımıyla dikkat çekecek gibi görünüyor. İşte yeni Tj Cruiser modelinin detayları.
Toyota'nın Tj Cruiser konseptini görenler şüphesiz ki ilk olarak aracın bir SUV mu yoksa Van mı olduğunu merak edeceklerdir. Otomobil şirketine göre bu dört kişilik araç, Van genişliği ile SUV'un güçlü tasarımı arasındaki uyumlu dengeyi temsil ediyor.
Tj Cruiser'ın van benzeri özellikleri sayesinde ön ve arka yolcu koltukları tamamen düz şekilde yatırılarak aracın içine 3 metre uzunluğa kadar -sörf tahtası veya bisiklet gibi- eşyalar yüklenebiliyor.
Sürgülü yan kapılar ve sonuna kadar açılabilen arka bagaj kapağı ise bu tür eşyaların kolayca yüklenip, boşaltılabilmesini sağlıyor. Eşyaları sabitlemek için koltukların arka kısmında sayısız bağlama noktası var.
Aracın SUV tarafında ise ön ve dört tekerlekten çekiş arasında geçiş yapma yeteneği ile birlikte sağlam bir süspansiyon var. Ayrıca çizilmeye karşı dayanıklı kaput, tavan ve çamurluklarının olduğunu söyleyelim.
Tj Cruiser'ın teknik detaylarıyla ilgili çok fazla bilgi verilmedi. Toyota, aracın 2.0 litrelik bir motor + hibrit sistemle çalışacağını ve şirketin Toyota New Global Architecture (TNGA) platformundan faydalanacağını belirtiyor. Konsept araç 25 Ekim'den 5 Kasım'a kadar Tokyo Otomobil Fuarı'nda sergilenecek.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
9956 kez okundu.
48 kişi, toplam 51 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
otomobil, toyota ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim