Anlık Bildirim

2018 Hyundai Kona'nın satış fiyatı belli oldu

Hyundai Amerika'nın paylaştığına göre ülkede 4 farklı versiyonla satışa sunulacak aracın tavsiye edilen satış fiyatlarında dip rakam $19,500 olacak. Fiyatlar ek donanımlarla birlikte yükseliyor.

2018 Hyundai Kona'nın satış fiyatı belli oldu Tam Boyutta Gör
 

Hyundai’nin satışa sunacağı yeni kompakt crossover modeli 2018 Kona’nın Amerika satış fiyatları belli oldu. Ülkede Mart ayından itibaren satışa sunulacak olan aracın $19,500’dan başlayarak üst seviyelere doğru çıkan dört farklı versiyonu bulunuyor. Aracını dört tekerlekten çekişli olarak kullanmak isteyenlerin ise herhangi bir versiyonda ek olarak $1,300 ödemesi gerekiyor.

Başlangıç fiyatı rakiplerine göre ucuz  

Hyundai Kona, sahip olduğu bu başlangıç fiyatıyla Toyota C-HR, Mazda CX-3, ve Honda HR-V gibi araçlardan daha ucuza satılacak. Aracın temel modeli 147hp güç üreten 2.0 litre dört silindir motor ve altı ileri otomatik şanzımanla kombine edilmiş olarak gelecek. Bu versiyonun standart özellikleri arasında 7 inç bilgi-eğlence ekranı ile birlikte Android Auto ve Apple CarPlay desteği bulunacak.

SEL adındaki bir üst versiyonun tavsiye edilen satış fiyatı ise $21,150 olarak yer alıyor. Bu versiyonun sahip olduğu özellikler arasında ısıtmalı ön koltuklar, deri direksiyon, ve HD radyo gibi donanımlar yer alıyor. Bu versiyon için sunulan teknoloji paketi içerisinde sunroof, sis lambası, yaya koruma özelliğine sahip ileri çarpışma uyarısı gibi özellikler yer alıyor ve fazladan $1,500 ödemek gerekiyor.

En tepede Ultimate paketi yer alıyor 

Limited ve Ultimate adındaki diğer versiyonlarda ise 175hp güç üreten 1.6 litre turbo 4 silindir motor ve 7 ileri DCT şanzıman ikilisi görev yapıyor. Bu donanımların tavsiye edilen satış fiyatları ise sırasıyla $24,700 ve $27,400 olarak belirlenmiş. Limited versiyonunda LED farlar ve stop lambaları, sunroof, bel desteğine sahip 8 yönlü ayarlanabilir sürücü koltuğu, deri koltuk yüzeyleri gibi donanımlar kendini gösteriyor.

En tepede yer alan Ultimate versiyonunun sahipleri ise baş üstü göstergesi, navigasyona sahip 8 inç bilgi-eğlence ekranı, kablosuz şarj, şerit takip asistanı, yaya algılayıcı ileri çarpışma asistanı, park mesafe kontrol sistemi gibi önemli özelliklere sahip olacak.

2018 Hyundai Kona’nın yaklaşık 4-5 ay içerisinde ülkemize de gelmesi bekleniyor. Bu fiyatlardan yola çıkarsak ülkemizdeki satış fiyatı tüm vergiler hariç 73,000TL'den başlayacak.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
53065 kez okundu.
28 kişi, toplam 28 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
Hyundai, crossover ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim