Anlık Bildirim

2018 Polo GTI eski Golf GTI motoru ile gelecek

Volkswagen'in içinden gelen bilgilere göre yeni nesil Volkswagen Polo GTI, beşinci nesil Golf GTI'nin 2.0 litrelik turbo motorunu kullanacak. Detaylar haberimizde...
Volkswagen'deki kaynakların AutoExpress'e yaptığı açıklamaya göre yeni Polo GTI'da güncel modeldeki 1.8 litrelik turbo motorun yerini 5. nesil Golf GTI'da gördüğümüz 200 beygir güç ve 280 Nm torka sahip olan 2.0 litrelik turbo benzinli motor alacak.
Güncel 1.8 litrelik motor 192 beygir güç üretirken, 6-ileri manuel şanzıman ile 320 Nm tork değeriyle, çift kavramalı otomatik şanzımanla ise 250 Nm tork değeriyle geliyor. Her ne kadar tork değerleri farklı olsa da modelin her iki versiyonu da 0-100 km/h hızlanmalarını 6,7 saniyede tamamlıyor.
Mevcut GTI modelinde olduğu gibi yeni model de alçaltılmış süspansiyon, elden geçirilmiş stil, GTI tarzı alaşım jantlar, farklı iç trimler ve XDS elektronik diferansiyel kilidi yer alacak.
Bu yılın başlarında Seat Ibiza ile ilk kez piyasaya sürülen MQB A0 platformunu kullanacak olan yeni Polo'nun da, Ibiza modelinde olduğu gibi öncekine nazaran daha geniş bir araç olması bekleniyor.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
6813 kez okundu.
13 kişi, toplam 13 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
vw, Volkswagen ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim