Anlık Bildirim

2019 Mercedes-Maybach S Serisi ortaya çıktı

2019 yılı için makyajlanan Mercedes-Maybach S Serisi modelleri, dünya prömiyerini gerçekleştirmesi beklenen 2018 Cenevre Otomobil Fuarı öncesi detaylarıyla ortaya çıktı.

2019 Mercedes-Maybach S Serisi ortaya çıktı Tam Boyutta Gör
 

Mart ayında kapılarını açacak 2018 Cenevre Otomobil Fuarı’nda dünya prömiyerini gerçekleştirecek olan 2019 Mercedes-Maybach S Serisi, fuara yaklaşık bir ay gibi bir süre varken kendini gösterdi. Mercedes’in amiral gemisi 2019 yılına yeni dikey çizgilere sahip ön ızgarası, opsiyonel çift tonlu renk şeması ve bunun gibi bir takım makyaj operasyonlarıyla hazırlanmış.

Yeni dikey şeritli ızgara Maybach 6 modelinden esinlenirken, değişen ön tamponun alt tarafında daha fazla yer verilen krom detaylar da görünüme hoş bir hava katmış. Çift tonlu renk şeması da muhtemelen aracı diğer S serisi modellerden ayırt etmek için tercih edilmiş.

Motor seçeneklerinde değişim bulunmuyor 

Hemen kaputun altına inecek olursak, 2019 Mercedes-Maybach S 560 4Matic modelinin 463 beygir güç ve 700Nm tork üreten 4.0 litre çift turbo V8 motordan güç aldığını görüyoruz. Aracın 2018 modelinde de yer alan bu motor sayesinde araç 100km/s hıza 4.8 saniyede ulaşabiliyor.

Aynı şekilde 2019 Mercedes-Maybach S 650 modeli de 621 beygir güç ve 1000Nm tork üreten 6.0 litre V12 motoru üzerinde taşımaya devam ediyor. Mercedes’e göre bu aracın da 0-100km/s hızlanma süresi 4.6 saniye olarak ölçülüyor.

Dokuz ayrı renk kombinasyonu 

Yeni modeller ayrıca üç farklı versiyonda mevcut olan çok kollu 20 inç jantlara sahip olarak geliyor. Opsiyonel olarak sunulan çift tonlu renk şeması ise dokuz ayrı renk kombinasyonu ve daha koyu renkler için ileri bir seçenek olan çift şeffaf kaplama özelliğiyle sunuluyor.

Kabin tarafında ise birbirinden özel iki renk kombinasyonu mevcut: Armanyak Kahverengi/siyah ve Savanna Beji/siyah. Siyah napa deri koltuklarda ise bakır, altın ve gümüş renginde dikiş seçenekleri yer alıyor.


Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
7431 kez okundu.
13 kişi, toplam 13 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
mercedes, mercedes-maybach s serisi ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim