Anlık Bildirim

2019 Volvo S60'ın ilk kamuflajsız görseli ortaya çıktı

Geçtiğimiz hafta Volvo CEO'su tarafından kamuflajlı olarak paylaşılan 2019 Volvo S60 Sedan, bu kez üzerindeki örtüden sıyrılmış olarak karşımıza çıktı. Tahmin edildiği gibi S90'a çok benziyor.

2019 Volvo S60'ın ilk kamuflajsız görseli ortaya çıktı
 

Çok değil, Volvo CEO’su Hakan Samuelsson’un Twitter hesabı üzerinden yeni Volvo S60’ın kamuflajlı bir görselini paylaşmasından tam bir hafta sonra aracın tamamen kamuflajsız görüntüsü sızdırıldı.

Geçtiğimiz hafta paylaşılan görsel her ne kadar kamuflajlı da olsa yeni S60’ın ön taraftan V60’a büyük oranda benzeyeceğinin sinyallerini veriyordu. Bugün ortaya çıkan görüntü ise ön taraftan olmasa da aracı profilden ve arkadan örtüsü kaldırılmış bir şekilde görmemize imkan sağlıyor.

R-Design versiyonu olabilir 

Sahip olduğu tasarım detaylarına bakılırsa karşımızda duran araç yeni Volvo S60’ın R-Desing versiyonu gibi görünüyor. Stop lambalarının yapısı S90’a işaret ederken, yan tarafta ve arkada kullanılan krom detaylar da benzerlik gösteriyor. İki model arasında göze çarpan en büyük değişiklik plaka oluyor. Volvo, S90’ın arka tamponunda plakaya yer verirken, yeni S60’da bu bölüm bagaj kapağının üzerine çekilmiş. Bu da doğal olarak bagaj kapağının yapısının değişmesine neden olmuş.

Henüz iç dünyasını göremediğimiz yeni S60’ın kabininde Volvo’nun diğer modellerindeki tasarım dilinin devam ettirilmesi bekleniyor. Bu yüzden yeni V60’taki tasarım detaylarının yeni S60 Sedan’a göre harmanlanacağını düşünebiliriz. Ayrıca, V60 ile birlikte iki farklı hibrit motor seçeneği sunan Volvo’nun S60’ta da aynı yolu izlemesi bekleniyor.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
6922 kez okundu.
22 kişi, toplam 22 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
volvo s60 özellikleri, 2019 volvo s60
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim