Anlık Bildirim

Alpine A120 prototipleri Paris'te gece turu attı

Alpine firmasının geri dönüşünü simgeleyen yeni A120 spor aracında sona yaklaşılıyor. Firmanın yıllar sonra çıkaracağı spor model prototip olarak son kez Paris'te gezintiye çıktı.
Alpine yavaş yavaş bizi yeni spor otomobilinin nihai üretim versiyonunun resmi lansmanına hazırlıyor. Renault'nun bir alt markası olan firma bu defa aracın kamuflajlı prototiplerini Paris'te bir gece gezintisine çıkardı. Şirketin belirttiğine göre bu, aracın resmiyete kavuşmadan önceki prototip olarak son turuydu, yani resmi lansmana çok az bir süre kaldı.
Önceki casus çekimler, üretim modelin tasarım açısından önceki Alpine konseptlerine çok yakın olacağını zaten bizlere göstermişti, ve bu son ortaya çıkan aracın teaser niteliğindeki canlı fotoğrafları da bu durumu kanıtlar nitelikte. Aracın tasarımından bahsetmek gerekirse firma, aracı tasarlarken sadece estetik için değil aynı zamanda aerodinami için de üzerinde çalışmalar yapılmış. Altyapı olarak özel alüminyum bir platforma sahip olan A120, düşük sürtünme katsayısı sağlanması için tamamen düz bir zemine sahip olacak.
Bazı raporlara göre 1.8lt turbo bazılarını göre ise 2.0lt turbo benzinli motordan gücünü alacak olan Porsche Cayman rakibi araç 0-100 km/h hızlanmasını 4,5 saniyede tamamlayacak. Fransız üretici tarafından 1995 adet üretileceği belirtilen yeni Alpine spor aracı için rezervasyonlar şimdiden başlamış durumda.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim