Anlık Bildirim

BMW Concept 8 Serisi ve Concept Z4 Serisi tanıtıldı

Yeni nesil BMW 8 Serisi ve BMW Z4'ün ön gösterimi için tasarlanan konsept modeller Monterey Car Week etkinliğinde tanıtıldı. Her iki otomobil de çağ üstü görünüyor.

BMW Concept 8 Serisi ve Concept Z4 Serisi tanıtıldı Tam Boyutta Gör

BMW, düzenlediği Monterey Car Week etkinliğinde 2018'de çıkacak BMW 8 Serisi ve BMW Z4 Serisini modellerinin ön gösterim niteliğindeki konsept modellerini sundu.


BMW'nin lüks sınıfa yönelik tasarladığı ve Mercedes S Class'ın en büyük rakibi olarak gösterilen yeni nesil BMW 8 Serisi, markanın ürettiği en iddialı model olacak. Konseptin tasarımına baktığımızda keskin hatlar, açık hava kanalları böbrek ızgara ve karbon fiber difüzör dikkat çekiyor.

İç mekanda deri kaplı karbon fiber koltuklar, Swarowski kullanılmış vites topuzu ve BMW'nin yeni nesil iDrive kontrol ünitesine yer veriliyor.


Yeni nesil BMW 8 Serisi, 5.3 metrelik uzunluğuyla BMW'nin en uzun modeli olacak. Motor seçenekleri hakkında bilgi paylaşılmasa da 6.6 litrelik twin-turbo V12 motora yer verileceği tahmin ediliyor.


Yeni nesil Concept Z4, 8 serisinde olduğu gibi ileriye ve aşağıya doğru uzayan ön panjura sahip. Ön tampondaki dev hava kanalları araca kasvetli hava kazandırırken ön ızgara daki parlak noktalı tasarım sportif görünüm sağlıyor.


İnce kaş görünümü şeklindeki stoplar ve geniş egzoz çıkışları arka bölümü özel bir hava katıyor. İç mekanda çift renkli torpido kullanılıyor. Sürücü bölümü siyah karbon kaplama iken yolcu bölümü kahverengi deri kaplı.



Her iki otomobil de olağanüstü görünüyor. Otomobil değil de kobra desek yeridir. Gerçek bir otomobilden ziyade ütopik bir yarış oyunun aracı gibi duruyor. Her iki modelin de bu tasarımla gelmesinin spor otomobil üretimine endüstriyel anlamda olumlu etkisi olacaktır.


Yeni nesil BMW 8 Serisi 2018 yılında tanıtılacak. BMW Z4 için henüz takvim açıklanmış değil.


Her iki otomobilin görüntülerine galeriden ulaşabilirsiniz.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
5380 kez okundu.
12 kişi, toplam 13 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
otomobil, BMW ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim