Anlık Bildirim

Çift motorlu Tesla Model 3 gelecek hafta siparişe açılıyor

Tesla'nın kitlesel pazara yönelik ilk elektrikli otomobilinin çift motorlu versiyonu geliyor. Şirket CEO'su Elon Musk, müşterilerin önümüzdeki haftadan itibaren sipariş verebileceklerini duyurdu.
Tesla, kitlesel pazara yönelik ilk elektrikli otomobili olan Model 3 için sayısız sipariş aldı. Teslimat hedeflerini karşılayabilmek adına üretimi hızlandırmaya çalışan şirket, yakında otomobilin yeni bir versiyonunu siparişe açacak. Tesla CEO'su Elon Musk, müşterilerin önümüzdeki haftadan itibaren çift motorlu Tesla Model 3 siparişi verebileceklerini doğruladı.
Yapılan açıklama bir anlamda Model 3 üretiminin iyiye gittiğinin bir işareti olarak da kabul edilebilir. Musk, aktif şekilde kullandığı Twitter hesabı aracılığıyla şirketin önümüzdeki hafta sonuna kadar çift motorlu Model 3 için sipariş alabileceğini söyledi. Yani otomobilin dört tekerlekten çekiş sistemine (AWD) sahip modelini bekleyen müşteriler gelecek hafta bu hayallerini gerçeğe dönüştürmek için ilk adımı atabilecekler.

Havalı süspansiyon gelecek yıl

Tesla'nın, Temmuz ayında çift motorlu modellerin üretimine başlaması bekleniyor. Bununla birlikte çift motorun standart olarak sunulmadan önce Tesla Model S'de 5.000 dolarlık bir opsiyon olduğunu hatırlatalım. Daha sonra şirket tüm yeni Model S ve Model X araçlarının, standart olarak dört tekerlekten çekiş sistemiyle donatılmış olarak geleceğini açıkladı. Musk attığı Tweet'te Model 3 için havalı süspansiyon seçeneğinin ise gelecek yıl sunulabileceğini belirtti.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
7589 kez okundu.
14 kişi, toplam 14 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
otomobil, Tesla ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim