Anlık Bildirim

Elon Musk açıkladı: Tesla Türkiye'ye geliyor!

Tesla CEO'su Elon Musk, Twitter hesabı üzerinden yaptığı bir paylaşımla merak edilen sorunun yanıtını nihayet verdi. Musk, bu yılın sonunda Türkiye pazarına girmeyi planladıklarını açıkladı.

Elon Musk açıkladı: Tesla Türkiye'ye geliyor! Tam Boyutta Gör
 

ABD merkezli elektrikli otomobil üreticisi Tesla’nın Türkiye pazarına girmesi daha önce de gündeme gelmiş, ancak bu konuda kesin bir bilgi elde edilememişti. Şimdi ise bizzat Elon Musk tarafından yapılan bir açıklamayla Tesla’nın Türkiye’ye geleceği kesinleşmiş oldu.

Twitter üzerinden bir Türk takipçisinin sorusunu yanıtlayan Tesla CEO’su Elon Musk, verdiği cevapla birlikte şirketin ne zaman ülkemize geleceğini de açıkladı. Yaptığı paylaşımda “Bu yılın sonuna doğru Tesla’yı Türkiye’de piyasaya sürmeyi planlıyoruz.” şeklinde bir açıklamada bulundu. “Ülkenizi seviyorum ve lansman için bizzat orada olacağım.” sözlerini de açıklamasına ekledi.

Tesla henüz tam olarak ülkemize gelmemiş olsa da, ürettiği elektrikli otomobilleri nadiren de olsa trafikte görmek mümkün. Şirketin Türkiye pazarına girecek olması oldukça sevindirici bir gelişme. Fakat şarj istasyonlarının ve servis hizmetlerinin yetersizliği, elektrikli araçların önündeki en büyük engellerden biri. Musk’ın Türkiye’ye geldiğinde bu konuya da el atıp atmayacağını hep birlikte göreceğiz.

Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
9730 kez okundu.
38 kişi, toplam 40 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
elon musk, tesla türkiye ve tesla ne zaman geliyor
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim