Anlık Bildirim

Elon Musk açıkladı: Tesla'dan elektrikli pickup geliyor

Tesla'nın patronu Elon Musk, her zaman olduğu gibi bu kez de Twitter üzerinden şirketin gelecek planlarına dair ipuçları verdi. Musk, Model Y'nin ardından bir kamyonet yapacaklarını açıkladı.
Tesla'yı bugüne kadar sadece elektrikli otomobil üreten bir şirket olarak tanıyorduk ancak kısa süre önce Tesla Semi ismindeki elektrikli tırını tanıtarak farklı bir alana giriş yaptı. Bununla birlikte otomobilden daha büyük bir araca ihtiyaç duyanlar için iyi haberler var. Tesla'nın CEO'su Elon Musk, Twitter aracılığıyla şirketin gelecekte elektrikli bir pickup yapacağını doğruladı.
Musk'ın tweet'ine göre pickup, Model Y'den sonra üretilecek. Kendisine yöneltilen bir soruyu cevaplayan Musk "Model Y'den hemen sonra bir pickup yapacağımıza söz veriyorum. Neredeyse 5 yıldır aklımda temel dizayn/mühendislik unsurları var. Bunu yapmak için can atıyorum" dedi. Hatırlayacağınız gibi şirket Model Y olarak adlandırılan yeni kompakt SUV modeli ile ilgili teaser görseller yayınlamıştı. Otomobilin 2019 ve 2020 yılları arasında ortaya çıkması bekleniyor.

Tesla'dan yine fütüristik bir araç gelebilir

Tesla marka pickup'ın Model Y'den sonra gelecek olması elektrikli kamyonet bekleyen müşterilerin birkaç sene daha sabretmesi gerektiğini gösteriyor. Muhtemelen yol haritasında beklenmeyen gecikmeler de olacak. Tesla tarafından geliştirilecek pickup'ın hangi özelliklerle gelebileceğini ya da neye benzeyeceğini söylemek için henüz erken. Ancak, önceki Tesla tasarımlarını düşündüğümüzde bunun oldukça fütüristik bir araç olacağını söyleyebiliriz.
Bu haberi, mobil uygulamamızı kullanarak indirip,
istediğiniz zaman (çevrim dışı bile) okuyabilirsiniz:
DH Android Uygulamasını İndir DH iOS Uygulamasını İndir
Önceki Haftalar
Tüm Zamanların En İyi Yorumcuları
ANLIK GÖRÜNTÜLEMELER
1 Kişi Okuyor (0 Üye, 1 Misafir) 1 Masaüstü

GENEL İSTATİSTİKLER
6098 kez okundu.
13 kişi, toplam 13 yorum yazdı.

HABERİN ETİKETLERİ
otomobil, Tesla ve
Sorgu:

Editörün Seçtiği Sıcak Fırsatlar

Sıcak Fırsatlar Forumunda Tıklananlar

Tavsiyelerimiz

Yeni Haber
şimdi
Geri Bildirim